Izaberite Lidl

Postanite deo
našeg tima
Prijavite se

Lidl TIM Srbija

avatar1

Način prijave

Kako da se prijavim na otvoreno radno mesto?
Rastemo svakim danom otvarajući nova radna mesta, tako da je zapošljavanje u fokusu našeg poslovanja u narednom periodu.
Sva novootvorena radna mesta blagovremeno oglašavamo na portalima za zapošljavanje i našoj karijernoj stranici - 'otvoreni konkursi'.
Na svakom oglasu, u donjem desnom uglu postoji link - 'online prijava' koja vodi na online formular putem kojeg unosite svoje podatke i šaljete svoju biografiju i motivaciono pismo.

Kako da se prijavim bez obzira da li postoji otvoreno radno mesto?
Mislite da se uklapate u viziju i vrednosti Lidla, ali trenutno ne postoji otvoreno radno mesto koja odgovara Vašim kvalifikacijama?
Sledite link - 'prijava' koji će Vas odvesti na stranu gde se nalazi polje 'otvorena prijava' za različite sektore. Na primer, 'otvorena prijava - nabavka i logistika' je postavljena kako biste se prijavili za potencijalne pozicije u željenim sektorima unutar nabavke o logistike.
Ispunjavanjem formulara Vaši podaci ulaze u našu bazu podataka. Možete očekivati naš poziv ukoliko se otvori radno mesto koje odgovara Vašim kvalifikacijama.