Izaberite Lidl

Jedan smo od
najuspešnijih trgovačkih
lanaca

Lidl - budite deo uspešnog tima!

test

Lidl kao poslodavac

Naša kultura
Našu korporativnu kulturu odlikuju tri ključne karakteristike - poštenje, dinamičnost i usmerenost ka rezultatima.
Smatramo da je za Lidlov uspeh posebno zaslužan princip jednostavnosti koji primenjujemo na svim nivoima, od operativnih do strateških. Ovaj princip osigurava da naš sistem ostane dinamičan, fleksibilan i da nas brzo dovede do postavljenih ciljeva. Uz načela fer i poštenog poslovanja, u dobrom radnom okruženju naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate, uvažavajući jedni druge kao i poslovne partnere.

Poželjan i pošten poslodavac
Naši zaposleni su glavni pokretač našeg uspeha i zbog toga konstantno ulažemo u njihov razvoj, gradeći okruženje koje propagira trajno učenje i usavršavanje. Građenjem karijera zaposlenih, i kompanija raste, a svaki naš zaposleni ostvaruje nove lične šanse za budućnost. Osiguravamo afirmativno radno okruženje u kome se ceni individualna odgovornost i timski rad. Nudimo stabilan i siguran posao u kome se lični i timski doprinos istinski vrednuju.
U Srbiji širimo tim i ukoliko ste zainteresovani da radite sa nama, pozivamo Vas da pratite oglase za poslove koje objavljujemo. Svesni smo da Lidl čine ljudi i zato dođite da rastemo zajedno! U skladu sa našim osnovnim vrednostima negujemo kulturu jednostavnog i transparentnog odabira kandidata, zbog čega smo u zemljama u kojima poslujemo prepoznati kao poželjan i pošten poslodavac. Sistematičnost, profesionalnost i stručnost u selekcijskom postupku čine osnovne principe načina odabira kadra.

Lidl Internacional
Lidl, kao internacionalna grupacija koju čini preko 215.000 zaposlenih, ima preko 10.000 otvorenih prodavnica u 30 zemalja. Ukoliko ste zainteresovani za internacionalnu karijeru, pratite oglase iz svih zemalja u kojima Lidl posluje.