Dobrodošli u Lidl Srbija!

Mi smo
najveći savremeni diskontni
lanac u Evropi

Lidl - budi deo našeg tima!

test

Lidl kao poslodavac

Naša kultura
Našu korporativnu kulturu odlikuju tri ključne karakteristike - poštenje, dinamičnost i usmerenost ka rezultatima.
Smatramo da je za Lidlov uspeh posebno zaslužan princip jednostavnosti koji primenjujemo na svim nivoima, od operativnih do strateških. Ovaj princip osigurava da naš sistem ostane dinamičan, fleksibilan i da nas brzo dovede do postavljenih ciljeva. Uz načela fer i poštenog poslovanja, u dobrom radnom okruženju naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate, uvažavajući jedni druge kao i poslovne partnere.

Poželjan i pošten poslodavac
Naši zaposleni su glavni pokretač našeg uspeha i zbog toga konstantno ulažemo u njihov razvoj, gradeći okruženje koje propagira trajno učenje i usavršavanje. Građenjem karijera zaposlenih kompanija raste a svaki naš zaposleni ostvaruje nove lične šanse za budućnost. Osiguravamo afirmativno radno okruženje u kome se ceni individualna odgovornost i timski rad. Nudimo stabilan i siguran posao u kome se lični i timski doprinos istinski vrednuju.
Lidl pokreću ljudi zato dođite da rastemo zajedno! U skladu sa našim osnovnim vrednostima negujemo kulturu jednostavnog i transparentnog odabira kandidata, zbog čega smo u zemljama u kojima poslujemo prepoznati kao poželjan i pošten poslodavac. Sistematičnost, profesionalnost i stručnost u selekcijskom postupku čine osnovne principe načina odabira kadra.