Dobrodošli u Lidl Srbija!

Možete očekivati
toplu dobrodošlicu
i prijatno okruženje

Lidl srbija

avatar1

Prvi radni dan

Dobro došli!

U Lidlu iskreno želimo da se naše nove kolege osećaju prijatno od prvog radnog dana. Zbog toga, karijera u Lidlu počinje Danom dobrodošlice, na kome novozaposleni dobijaju svoj start paket, plan uvodnog školovanja i mentora koji je zadužen da ih uputi u načine obavljanja posla koji se odnose na njihovo radno mesto.

Za pitanja koja se tiču konkretnih radnih zaduženja, tu je mentor. Pored njega, novozaposleni za uklapanje u novu radnu sredinu dobijaju podršku još jednog kolege, koji ih uvodi u korporativnu kulturu, ali informiše i o onim svakodnevnim stvarima, kao što su  mesta za  provođenje pauze, gde napraviti kafu ili čaj, kako koristiti štampače ili ID kartice.

Sektor ljudskih resursa, je uvek tu za sva pitanja u vezi sa zaposlenjem u Lidlu, kao što su pitanja oko uvodnog školovanja, obračuna zarade, radnog vremena, saradnje sa kolegama i nadređenima i slično.

Svi smo deo jednog tima i zato smo uvek na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa poslovanjem i rado ćemo pomoći radi lakšeg snalaženja.