Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Prijava Prijava Bookmark
Bookmark

Karijera u Lidlu Srbija

Lidl je snažna internacionalna kompanija. Uz načela pravednog i fer poslovanja, u dobrom i sigurnom radnom okruženju naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate. Postani i ti deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Pretraga otvorenih pozicija
Ekspanzija_Lidl Srbija

Centralne usluge

Čime se bave Centralne usluge?

Kupovina najboljih lokacija za Lidl prodavnice, definisanje koncepta izgradnje, opremanje svih objekata Lidl Srbije i osiguravanje bezbednosnih mera, samo su deo zaduženja kojima se kolege iz Centralnih usluga svakodnevno i svesrdno bave.

Sektori u Centralnim uslugama

Success Course

Nekretnine regioni

Sektor Nekretnine regioni se deli na tri regiona: Beograd, Vojvodinu i Centralnu Srbiju. Naš sektor se brine da Lidl ima najbolje lokacije za svoje prodavnice! Najpre identifikujemo lokacije, zatim obezbeđujemo adekvatne ugovore i na kraju pripremamo neophodnu dokumentaciju za početak gradnje.
Tech

Nekretnine centrala

Mi smo dgovorni za definisanje koncepta izgradnje, brinemo o troškovima i kvalitetu gradnje prodavnica, skladišta i upravne zgrade. Bavimo se pružanjem stručne podrške drugim sektorima prilikom realizacije građevinskih projekata. Odgovorni smo i za tehničko održavanje prodavnica, skladišta i upravne zgrade i energetski menadžment.
Car

Tehnička nabavka

Tehnička nabavka se bavi opremanjem objekata Lidla Srbija svim osnovnim sredstvima i potrošnim materijalom. Pored toga zaduženi smo za ugradnju više sistema zaštite, kako u samom objektu, tako i oko objekta. Upravljanje voznim parkom i prevozom zaposlenih je takođe jedno od naših zaduženja.
First Aid

Bezbednost

Obezbeđujemo bezbedne uslove rada kroz primenu zakona o bezbednosti i zdravlja na radu, kao i sigurnosti i bezbednosti naših objekata i zaposlenih sa aspekta zaštite od požara, pravilnika, standarda i smernica iz ove oblasti.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više!

Doctor
Clock
Train
Car
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
Baby
Clock Arrow
Privatno zdravstveno osiguranje
Svi naši zaposleni imaju mogućnost korišćenja usluga privatnog zdravstvenog osiguranja gde za sebe i svoje najbliže na brži i lakši način mogu potražiti zdravstvenu pomoć ukoliko im je ona potrebna.
Plaćen svaki minut rada
Iako nismo pristalice ostajanja na poslu nakon isteka radnog vremena, elektronskom evidencijom dolaska i odlaska s posla zaposlenima koji se čekiraju omogućili smo da, ako do prekovremenog rada i dođe on bude fer plaćen.
Organizovan prevoz Lidlobusom
Trudimo se da našim zaposlenima olakšamo dolazak i odlazak sa posla tako što smo obezbedili organizovan prevoz autobusima koji pokrivaju veći broj stajališta u gradu i okolini.
Službeni automobil
Određene pozicije i radna mesta u našoj kompaniji sa sobom nose i benefit službenog automobila koji zaposlenima stoji na raspolaganju i u privatne svrhe 24/7.
Kantina sa kuvanim jelima
Tokom svoje pauze za ručak naši zaposleni mogu uživati u kuvanoj hrani i gurmanskim specijalitetima sa menija naše kantine. Meni se svakodnevno menja i dopunjuje novim jelima, a akcenat stavljamo na zdravu i raznovrsnu ishranu.
Lidl teretana
Voliš da započneš ili završiš radni dan treningom? Naši zaposleni u Novoj Pazovi imaju priliku da kad god požele trenirajući na najsavremenijim spravama održavaju kondiciju u Lidl teretani naše Upravne zgrade.
Sveže voće nadohvat ruke
Omiljena tradicija među zaposlenima su naše Moćne voćne srede. Tada svi kafe pauze rado zamenimo vitamisnkim, pa uz smutije, salate ili jednostavno omiljenu voćku uživamo u zdravom naletu energije.
Baby box
Roditeljstvo je najlepša i najodgovornija životna uloga. Svim zaposlenima koji čekaju dolazak bebe pripremili smo paket sa proizvodima za negu i higijenu novorođenih beba kako bi im pripreme za najlepši životni trenutak bile lakše i bezbrižnije.
Fleksibilno radno vreme
U zavisnosti od radnog mesta i ugovora, u Prodaji i Logistici nudimo mogućnost punog i nepunog radnog vremena. Pored toga, zaposleni u našoj Upravnoj zgradi u Novoj Pazovi na posao mogu doći između 7.30 i 8.30 časova ujutru.

Tim za koji želiš da igraš

Upoznaj sektor Nekretnine regioni

Mi smo zaduženi za kupovinu lokacija i gradnju Lidl prodavnica.

Korporativne-Funkcije_Uprava_Lidl 2

Iako je Lidl Srbija svoje operativno poslovanje započela u oktobru 2018. godine, priča o našim prodavnicama je počela mnogo ranije. Sektor Nekretnine regioni je zadužen za sve procese i korake pri odabiru i kupovini lokacije, pa do gradnje jedne Lidl prodavnice. 

Kada odlučimo u kojim gradovima će Lidl otvoriti svoja vrata potrošačima, tada započinje proces akvizicije sa ciljem odabira najbolje lokacije, a da bismo u tome uspeli neophodno je detaljno upoznavanje terena, svake ulice, konkurenta, navika stanovništva i njihovog kretanja.

Nakon odabira lokacije kreću procesi opsežnih analiza i ova faza je često i najduža, pa za neke lokacije traje i više godina. Paralelno sa procesom kupovine zemljišta počinje i priča o administraciji. Zanimljivo je da je za otvaranje jedne Lidl prodavnice potrebno ishodovati oko 200 različitih dokumenata. To za naše kolege koji se ovim poslom bave znači svakodnevni trud. Kada dođemo do ove tačke, učešće uzimaju i drugi sektori, i zajedno se krećemo u pravcu novog otvaranja Lidl prodavnice.

Želiš da nam se pridružiš?

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Mi_Smo_Lidl_Srbija_Posao_Karijera