Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Centralne usluge

Ekspanzija_Lidl Srbija

Čime se bave Centralne usluge?

Kupovina najboljih lokacija za Lidl prodavnice, definisanje koncepta izgradnje, opremanje svih objekata Lidl Srbije i osiguravanje bezbednosnih mera, samo su deo zaduženja kojima se kolege iz Centralnih usluga svakodnevno i svesrdno bave.

Sektori u Centralnim uslugama

Success Course

Nekretnine regioni

Sektor Nekretnine regioni se deli na tri regiona: Beograd, Vojvodinu i Centralnu Srbiju. Naš sektor se brine da Lidl ima najbolje lokacije za svoje prodavnice! Najpre identifikujemo lokacije, zatim obezbeđujemo adekvatne ugovore i na kraju pripremamo neophodnu dokumentaciju za početak gradnje.
Tech

Nekretnine centrala

Mi smo dgovorni za definisanje koncepta izgradnje, brinemo o troškovima i kvalitetu gradnje prodavnica, skladišta i upravne zgrade. Bavimo se pružanjem stručne podrške drugim sektorima prilikom realizacije građevinskih projekata. Odgovorni smo i za tehničko održavanje prodavnica, skladišta i upravne zgrade i energetski menadžment.
Car

Tehnička nabavka

Tehnička nabavka se bavi opremanjem objekata Lidla Srbija svim osnovnim sredstvima i potrošnim materijalom. Pored toga zaduženi smo za ugradnju više sistema zaštite, kako u samom objektu, tako i oko objekta. Upravljanje voznim parkom i prevozom zaposlenih je takođe jedno od naših zaduženja.
First Aid

Bezbednost

Obezbeđujemo bezbedne uslove rada kroz primenu zakona o bezbednosti i zdravlja na radu, kao i sigurnosti i bezbednosti naših objekata i zaposlenih sa aspekta zaštite od požara, pravilnika, standarda i smernica iz ove oblasti.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više!

Doctor
Clock
Train
Car
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
Clock Arrow
Baby

Upoznaj sektor Nekretnine regioni

Mi smo zaduženi za kupovinu lokacija i gradnju Lidl prodavnica.

Tim za koji želiš da igraš

Direkcija

Iako je Lidl Srbija svoje operativno poslovanje započela u oktobru 2018. godine, priča o našim prodavnicama je počela mnogo ranije. Sektor Nekretnine regioni je zadužen za sve procese i korake pri odabiru i kupovini lokacije, pa do gradnje jedne Lidl prodavnice. 

Kada odlučimo u kojim gradovima će Lidl otvoriti svoja vrata potrošačima, tada započinje proces akvizicije sa ciljem odabira najbolje lokacije, a da bismo u tome uspeli neophodno je detaljno upoznavanje terena, svake ulice, konkurenta, navika stanovništva i njihovog kretanja.

Nakon odabira lokacije kreću procesi opsežnih analiza i ova faza je često i najduža, pa za neke lokacije traje i više godina. Paralelno sa procesom kupovine zemljišta počinje i priča o administraciji. Zanimljivo je da je za otvaranje jedne Lidl prodavnice potrebno ishodovati oko 200 različitih dokumenata. To za naše kolege koji se ovim poslom bave znači svakodnevni trud. Kada dođemo do ove tačke, učešće uzimaju i drugi sektori, i zajedno se krećemo u pravcu novog otvaranja Lidl prodavnice.

Želiš da nam se pridružiš?

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija