Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Prodaja i logistika

Prodaja

Pune police i jedinstveno iskustvo kupovine!

Organizacija prodaje je odgovorna za to što prodajni procesi i sistemi u Lidlu rade kao sat. Logistika optimizuje i uvodi procese koji obezbeđuju neometani ulaz i izlaz robe u naš centralni lager u Novoj Pazovi, dok Upravljanje robom prati svaki korak koji Lidl proizvodi pređu do naših potrošača.

Sektori u Prodaji i Logistici

Truck

Logistika

Sektor Logistika DL je odgovoran za sprovođenje važećih procesa u skladištu, kao i implementaciju novih. Obezbeđujemo ugovore između Lidla i pružaoca logističkih usluga. Planiramo logističke troškove i pomažemo sa obukama i treninzima naših zaposlenih u celokupnoj Logistici.
Development

Organizacija prodaje

Organizacija prodaje je projektno orijentisan sektor, koji se bavi osmišljavanjem novih i usavršavanjem postojećih procesa prodaje. Projekti obuhvataju tehniku prodavnice i sistema, robnog poslovanja, obuke i razvoja zaposlenih, produktivnosti. Cilj je što uspešniji svakodnevni rad prodavnice kroz pojednostavljenje procesa i implementaciju rešenja koji doprinose većoj efikasnosti.
Travel

Upravljanje robom

Naš zadatak je da ispratimo kretanje proizvoda od dobavljača pa sve do krajnjeg potrošača. Svakodnevno poručujemo robu od dobavljača i vodimo računa da na zalihama robe u našem centralnom skladištu imamo optimalne količine za dalje snabdevanje naših prodavnica.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više!

Doctor
Clock
Train
Car
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
Clock Arrow
Baby

Upoznaj sektor Upravljanje robom

Mi pratimo kretanje naših proizvoda od dobavljača pa sve do krajnjeg potrošača!

Tim za koji želiš da igraš

Uprava_Korporativne-funkcije

Sektor upravljanja robom bavi se sveobuhvatnom koordinacijom robnih tokova u lancu snabdevanja Lidl Srbije. To znači da je naša odgovornost da ispratimo kretanje proizvoda od dobavljača pa sve do krajnjeg potrošača. U okviru toga, svakodnevno poručujemo robu od dobavljača i vodimo računa da na zalihama robe u centralnom skladištu imamo optimalnu količinu robe za dalje snabdevanje naših prodavnica.

Osnovni cilj koji imamo pred sobom jeste da obezbedimo optimalnu raspoloživost proizvoda u prodavnicama tako da svi proizvodi uvek budu dostupni za naše potrošače. U sklopu toga bavimo se i organizacijom prodajnog prostora prodavnica, kao i prezentacijom proizvoda u okviru njih, kako bismo kupovinu naših potrošača učinili što jednostavnijom i prijatnijom i kako bi naši potrošači na što lakši način pronašli željene proizvode.

Redovno osluškujemo potrebe i želje naših potrošača kao i trendove u njihovim kupovnim navikama te na osnovu toga prilagođavamo prezentaciju proizvoda, preuređujemo i modernizujemo prodavnice, a sve u cilju povećanja zadovoljstva naših potrošača.

 

Mi smo efikasni i dinamični!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija