Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Prijava Prijava Bookmark
Bookmark

Karijera u Lidlu Srbija

Lidl je snažna internacionalna kompanija. Uz načela pravednog i fer poslovanja, u dobrom i sigurnom radnom okruženju naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate. Postani i ti deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Pretraga otvorenih pozicija
Prodaja

Prodaja i logistika

Pune police i jedinstveno iskustvo kupovine!

Organizacija prodaje je odgovorna za to što prodajni procesi i sistemi u Lidlu rade kao sat. Logistika optimizuje i uvodi procese koji obezbeđuju neometani ulaz i izlaz robe u naš centralni lager u Novoj Pazovi, dok Upravljanje robom prati svaki korak koji Lidl proizvodi pređu do naših potrošača.

Sektori u Prodaji i Logistici

Truck

Logistika

Sektor Logistika DL je odgovoran za sprovođenje važećih procesa u skladištu, kao i implementaciju novih. Obezbeđujemo ugovore između Lidla i pružaoca logističkih usluga. Planiramo logističke troškove i pomažemo sa obukama i treninzima naših zaposlenih u celokupnoj Logistici.
Development

Organizacija prodaje

Organizacija prodaje je projektno orijentisan sektor, koji se bavi osmišljavanjem novih i usavršavanjem postojećih procesa prodaje. Projekti obuhvataju tehniku prodavnice i sistema, robnog poslovanja, obuke i razvoja zaposlenih, produktivnosti. Cilj je što uspešniji svakodnevni rad prodavnice kroz pojednostavljenje procesa i implementaciju rešenja koji doprinose većoj efikasnosti.
Travel

Upravljanje robom

Naš zadatak je da ispratimo kretanje proizvoda od dobavljača pa sve do krajnjeg potrošača. Svakodnevno poručujemo robu od dobavljača i vodimo računa da na zalihama robe u našem centralnom skladištu imamo optimalne količine za dalje snabdevanje naših prodavnica.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više!

Doctor
Clock
Train
Car
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
Baby
Clock Arrow
Privatno zdravstveno osiguranje
Svi naši zaposleni imaju mogućnost korišćenja usluga privatnog zdravstvenog osiguranja gde za sebe i svoje najbliže na brži i lakši način mogu potražiti zdravstvenu pomoć ukoliko im je ona potrebna.
Plaćen svaki minut rada
Iako nismo pristalice ostajanja na poslu nakon isteka radnog vremena, elektronskom evidencijom dolaska i odlaska s posla zaposlenima koji se čekiraju omogućili smo da, ako do prekovremenog rada i dođe on bude fer plaćen.
Organizovan prevoz Lidlobusom
Trudimo se da našim zaposlenima olakšamo dolazak i odlazak sa posla tako što smo obezbedili organizovan prevoz autobusima koji pokrivaju veći broj stajališta u gradu i okolini.
Službeni automobil
Određene pozicije i radna mesta u našoj kompaniji sa sobom nose i benefit službenog automobila koji zaposlenima stoji na raspolaganju i u privatne svrhe 24/7.
Kantina sa kuvanim jelima
Tokom svoje pauze za ručak naši zaposleni mogu uživati u kuvanoj hrani i gurmanskim specijalitetima sa menija naše kantine. Meni se svakodnevno menja i dopunjuje novim jelima, a akcenat stavljamo na zdravu i raznovrsnu ishranu.
Lidl teretana
Voliš da započneš ili završiš radni dan treningom? Naši zaposleni u Novoj Pazovi imaju priliku da kad god požele trenirajući na najsavremenijim spravama održavaju kondiciju u Lidl teretani naše Upravne zgrade.
Sveže voće nadohvat ruke
Omiljena tradicija među zaposlenima su naše Moćne voćne srede. Tada svi kafe pauze rado zamenimo vitamisnkim, pa uz smutije, salate ili jednostavno omiljenu voćku uživamo u zdravom naletu energije.
Baby box
Roditeljstvo je najlepša i najodgovornija životna uloga. Svim zaposlenima koji čekaju dolazak bebe pripremili smo paket sa proizvodima za negu i higijenu novorođenih beba kako bi im pripreme za najlepši životni trenutak bile lakše i bezbrižnije.
Fleksibilno radno vreme
U zavisnosti od radnog mesta i ugovora, u Prodaji i Logistici nudimo mogućnost punog i nepunog radnog vremena. Pored toga, zaposleni u našoj Upravnoj zgradi u Novoj Pazovi na posao mogu doći između 7.30 i 8.30 časova ujutru.

Tim za koji želiš da igraš

Upoznaj sektor Upravljanje robom

Mi pratimo kretanje naših proizvoda od dobavljača pa sve do krajnjeg potrošača!

Uprava_Korporativne-funkcije

Sektor upravljanja robom bavi se sveobuhvatnom koordinacijom robnih tokova u lancu snabdevanja Lidl Srbije. To znači da je naša odgovornost da ispratimo kretanje proizvoda od dobavljača pa sve do krajnjeg potrošača. U okviru toga, svakodnevno poručujemo robu od dobavljača i vodimo računa da na zalihama robe u centralnom skladištu imamo optimalnu količinu robe za dalje snabdevanje naših prodavnica.

Osnovni cilj koji imamo pred sobom jeste da obezbedimo optimalnu raspoloživost proizvoda u prodavnicama tako da svi proizvodi uvek budu dostupni za naše potrošače. U sklopu toga bavimo se i organizacijom prodajnog prostora prodavnica, kao i prezentacijom proizvoda u okviru njih, kako bismo kupovinu naših potrošača učinili što jednostavnijom i prijatnijom i kako bi naši potrošači na što lakši način pronašli željene proizvode.

Redovno osluškujemo potrebe i želje naših potrošača kao i trendove u njihovim kupovnim navikama te na osnovu toga prilagođavamo prezentaciju proizvoda, preuređujemo i modernizujemo prodavnice, a sve u cilju povećanja zadovoljstva naših potrošača.

 

Mi smo efikasni i dinamični!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Mi_Smo_Lidl_Srbija_Posao_Karijera