Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

#mismolidl

Mi_Smo_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

O nama

Lidl je najveći evropski diskontni lanac. Zajedno sa Kauflandom, Lidl čini deo Švarc grupacije čije sedište se nalazi u Nemačkoj, u gradu Nekarsulmu.

Lidl Srbija KD započinje poslovanje 2010. godine registrovanjem prvog zaposlenog u Srbiji. Kupuju se lokacije, Lidl tim raste, grade se naši objekti. U avgustu 2017. godine selimo se u naš HQ, pametnu zgradu u Novoj Pazovi, a  juna 2018. godine odmah pored našeg HQ-a svečano otvaramo i Logistički centar. U oktobru 2018. otvorili smo vrata prvih prodavnica potrošačima u Srbiji i tu naša priča tek počinje. Sa stalnim otvaranjem novih prodavnica širom Srbije, raste i naš Lidl tim. Trenutno nas ima više od 3.300 i raduje nas to što će nas u budućnosti biti još više. Da bi tako veliki tim radio kao jedno, potrebno je da postoji dobar i uređen sistem sa jasno definisanim procesima, vrednostima i principima rukovođenja. Zato volimo da kažemo da naš uspeh nije tajna, uspeh je naš sistem.

Kako Lidl pokreću ljudi, važno nam je da svi zaposleni u Lidlu budu zadovoljni i da rade u uslovima u kojima mogu da ostvare svoj pun potencijal. Stoga smo dobrobit naših zaposlenih stavili na prvo mesto i njoj posvetili ne samo veliki broj projekata, već i celo jedno odeljenje u Ljudskim resursima – Briga za zaposlene. Prioriteti su nam stvaranje dobre atmosfere za rad, posvećeno i temeljno uvođenje u rad i razvoj zaposlenih prema njihovim ličnim ambicijama i afinitetima.

Lidl u brojkama

Lidl trenutno posluje u 32 zemlje i ima više od 200 logističkih centara širom sveta.

Lidl Srbija filijala

12.000 prodavnica

Širom sveta

67 prodavnica

U Srbiji

Lager_Komisioner_Viljuskarista_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

360.000 zaposlenih

Širom sveta

3.300 zaposlenih

U Lidlu Srbija

Lidl_Prodaja_Mi-Smo-Lidl

#mismolidl

Za nas vrednosti nisu samo reči na papiru već deo naše svakodnevice!!

Istorija

1

1973.

Jozefov sin, Diter Švarc (nem. Dieter Schwarz), otvara prvu prodavnicu pod imenom Lidl u Ludvigshafenu (nem. Ludwigshafen). Ova prodavnica sa svega nekoliko zaposlenih i 500 proizvoda, postaje temelj Lidlove buduće strategije i ekspanzije.

2

1988.

15. godina nakon otvaranja prve prodavnice, Lidl broji 460 prodavnica i 5.700 zaposlenih.

3

1989.

Lidl otvara prve prodavnice van matične zemlje, i to u Francuskoj, nakon čega nastavlja širenje i u drugim zemljama Evrope.

4

2015.

Otpočinje izgradnja Lidl savremenih diskonta u nekoliko gradova Srbije. Zaposlenima se obezbeđuju obuke u inostranstvu kako bi bili spremni za zadatke koji ih očekuju.

5

2017.

Završetak radova i useljenje zaposlenih u Upravnu zgradu u Novoj Pazovi.

6

2018.

Zapošljavanje velikog broja prodavaca i komisionera, otvaranje modernog logističkog centra. U oktobru Lidl je otvorio svoje prodavnice u više gradova Srbije.

7

2020.

Lidl Srbija broji 46 prodavnica.

Saznaj više o Lidlu Srbija!

Lidl pokreću ljudi!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija