Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Naše vrednosti i korporativna kultura

Naše vrednosti i korporativna kultura

Mi živimo naše vrednosti!

Vrednosti koje individualno nosimo, ali i one koje vremenom usvajamo, srž su naše ličnosti. Korporativne vrednosti važan su deo naše kompanije i jedan od razloga uspešnog poslovanja. One  su zajednički činilac za osobine koje poseduju naši zaposleni i kompanija, ali i ono čemu težimo u svakodnevnom radu. Naše vrednosti nisu deklarativne, mi ih živimo.

Naša korporativna kultura

Prodaja_Prodavac_Prodavnice_Lidl_Srbija_Posao_Karijera
Pravednost, dinamičnost i usmerenost ka rezultatima

Smatramo da je za Lidlov uspeh posebno zaslužan princip jednostavnosti koji primenjujemo na svim nivoima. Ovaj princip osigurava da naš sistem ostane dinamičan, fleksibilan i da nas brzo dovede do postavljenih ciljeva. Uz načela fer i poštenog poslovanja, u dobrom radnom okruženju naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate!

 

Uprava
Poželjan i pravedan poslodavac

U skladu sa našim osnovnim vrednostima negujemo kulturu jednostavnog i transparentnog odabira kandidata, zbog čega smo u zemljama u kojima poslujemo prepoznati kao poželjan i pošten poslodavac.

Sistematičnost, profesionalnost i stručnost u selekcijskom postupku čine osnovne principe načina odabira kadra.

Uprava_Lidl_Srbija_Posao_Karijera
Razvoj zaposlenih

Naši zaposleni su glavni pokretač našeg uspeha i zbog toga konstantno ulažemo u njihov razvoj, gradeći okruženje koje propagira trajno učenje i usavršavanje. Građenjem karijera zaposlenih kompanija raste a svaki naš zaposleni ostvaruje nove lične šanse za budućnost. Osiguravamo afirmativno radno okruženje u kome se ceni individualna odgovornost i timski rad. Nudimo stabilan i siguran posao u kome se lični i timski doprinos istinski vrednuju.

 

Lidl pokreću ljudi!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija