Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Logistika

Operacije_Lager

Planiramo i obezbeđujemo pravovremene isporuke

Centralni Lager Lidla Srbija nalazi se u Novoj Pazovi i Lapovu te predstavlja radno mesto svih zaposlenih u Logistici. Logistički centar je ključna karika u pravovremenoj distribuciji proizvoda koji se nalaze na policama naših prodavnica. Tačnost, brzina, ažurnost, posvećenost i pre svega dobra komunikacija i timski rad neophodni su za uspešno funkcionisanje lagera. Moderne tehnologije, poput „pick-by-voice“ upravljanja komisioniranjem, optimizovani procesi i savremeno okruženje čine rad jednostavnijim, a atmosfera zajedništva, podrške i saradnje dinamiku svakodevnice lepšom i produktivnijom.

Logistički centar u brojkama

Zanimljive činjenice o našem logističkom centru koji ima 120 utovarnih i istovarnih rampi je da sadrži 5 temperaturnih zona i komoru isključivo za skladištenje čokoladnih proizvoda (+18°C).

Lager_Komisioner_Viljuskarista_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

Prostire se na 45.000 m²

= površini 6 fudbalskih terena

Kapacitet od 30.000

Paletnih mesta

Logisticki centar_Lidl Srbija

Logistika

Pogledaj kako je izgledala gradnja Logističkog centra Lidla Srbija

Lidl tim logistika sastoji se iz dva odeljenja

Procesi 5

Odeljenje Procesi igra veoma važnu ulogu u našem modernom logističkom sistemu. Glavni zadaci su sistemska podrška odeljenju Operacije, aktivno učestvovanje u definisanju logističkih procesa i optimizacija sistema. Vršimo monitoring u cilju ispravnog prijema, pripreme i pravovremene isporuke ka svim našim prodavnicama. Blisko sarađujemo sa sektorima Prodaja i Upravljanje robom, kako kroz redovne procedure tako i kroz rešavanje raznih izazova.

Operacije 5

Kako sva roba koja se nalazi u našim prodavnicama do potrošača stiže direktno iz našeg centralnog lagera, ispravan proces prijema robe, kao prvi u lancu procesa u našem lageru, je od izuzetne važnosti za dalju distribuciju Lidl proizvoda. Evidencija ulaza robe, operativni poslovi brojanja i kontrole kvaliteta artikala na ulazu, uskladištenja zaprimljene robe na prethodno određena mesta u našem Logističkom centru spadaju pod svakodnevne zadatke našeg tima Operacije.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više.

Doctor
Clock
Train
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
Uredska aplikacija
Baby
Finance

Šta nas čini jakim timom

Logistički centar
Lager_Komisioner_Viljuskarista_Lidl_Srbija_Posao_Karijera
Lager_Komisioner_Viljuskarista_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

Jedinstven timski rad

U našoj svakodnevici poslovanja spada i pritisak u pogledu rokova. Zadatake savlađujemo timskim radom koji dobro funkcioniše. Zajedno rešavamo izazove i sjajan je osećaj kada sa svojim timom ostvariš sve definisane ciljeve.

Saznaj više o našim vrednostima i korporativnoj kulturi.

Neograničene mogućnosti za dalji razvoj!

Lidl nije samo radno mesto, već i stabilan i pouzdan poslodavac. Pored atraktivne zarade nudimo mogućnosti za dalje usavršavanje i razvoj. Vrednujemo trud i zalaganje svakog zaposlenog.

Saznaj više o mogućnostima za dalji razvoj i benefitima.

Bitno nam je da dolaziš zadovoljan na posao

Želimo da svi rado dolaze na posao, budu motivisani i dobro raspoloženi. Zato pridajemo veliku važnost da pored dobrih ugovorenih uslova rada, našim zaposlenima, obezbedimo i dodatne pogodnosti i benefite.

"Posao u logistici je izuzetno dinamičan."

Pored toga, Lidl je kompanija koju čine ljudi i koja na prvom mestu svojim zaposlenima nudi sigurnost, motivaciju i bezbroj mogućnosti za napredak, učenje i razvoj.

Đorđe, Logistika

Nastavi da čitaš dalje
Djordje

Često postavljena pitanja

Voliš da radiš u dinamičnom okruženju? Tačnost i ažurnost su veštine koje poseduješ?

Posao u logistici je prilika da ti svaki dan bude drugačiji. Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija