Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Prijava Prijava Bookmark
Bookmark

Karijera u Lidlu Srbija

Lidl je snažna internacionalna kompanija. Uz načela pravednog i fer poslovanja, u dobrom i sigurnom radnom okruženju naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate. Postani i ti deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Pretraga otvorenih pozicija
Operacije_Lager

Logistika

Planiramo i obezbeđujemo pravovremene isporuke

Centralni Lager Lidla Srbija nalazi se u Novoj Pazovi i predstavlja radno mesto svih zaposlenih u Logistici. Logistički centar je ključna karika u pravovremenoj distribuciji proizvoda koji se nalaze na policama naših prodavnica. Tačnost, brzina, ažurnost, posvećenost i pre svega dobra komunikacija i timski rad neophodni su za uspešno funkcionisanje lagera. Moderne tehnologije, poput „pick-by-voice“ upravljanja komisioniranjem, optimizovani procesi i  savremeno okruženje čine rad jednostavnijim, a atmosfera zajedništva, podrške i saradnje dinamiku svakodevnice lepšom i produktivnijom.

Logistički centar u brojkama

Zanimljive činjenice o našem logističkom centru koji ima 120 utovarnih i istovarnih rampi je da sadrži 5 temperaturnih zona i komoru isključivo za skladištenje čokoladnih proizvoda (+18°C).

Lager_Komisioner_Viljuskarista_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

Prostire se na 45.000 m²

= površini 6 fudbalskih terena

Kapacitet od 30.000

Paletnih mesta

Logistika

Pogledaj kako je izgledala gradnja Logističkog centra Lidla Srbija

Logisticki centar_Lidl Srbija

Lidl tim logistika sastoji se iz dva odeljenja

Procesi 5

Odeljenje Procesi igra veoma važnu ulogu u našem modernom logističkom sistemu. Glavni zadaci su sistemska podrška odeljenju Operacije, aktivno učestvovanje u definisanju logističkih procesa i optimizacija sistema. Vršimo monitoring u cilju ispravnog prijema, pripreme i pravovremene isporuke ka svim našim prodavnicama. Blisko sarađujemo sa sektorima Prodaja i Upravljanje robom, kako kroz redovne procedure tako i kroz rešavanje raznih izazova.

Operacije 5

Kako sva roba koja se nalazi u našim prodavnicama do potrošača stiže direktno iz našeg centralnog lagera, ispravan proces prijema robe, kao prvi u lancu procesa u našem lageru, je od izuzetne važnosti za dalju distribuciju Lidl proizvoda. Evidencija ulaza robe, operativni poslovi brojanja i kontrole kvaliteta artikala na ulazu, uskladištenja zaprimljene robe na prethodno određena mesta u našem Logističkom centru spadaju pod svakodnevne zadatke našeg tima Operacije.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više.

Doctor
Clock
Train
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
App
Baby
Finance
Privatno zdravstveno osiguranje
Svi naši zaposleni imaju mogućnost korišćenja usluga privatnog zdravstvenog osiguranja gde za sebe i svoje najbliže na brži i lakši način mogu potražiti zdravstvenu pomoć ukoliko im je ona potrebna.
Plaćen svaki minut rada
Iako nismo pristalice ostajanja na poslu nakon isteka radnog vremena, elektronskom evidencijom dolaska i odlaska s posla zaposlenima koji se čekiraju omogućili smo da, ako do prekovremenog rada i dođe on bude fer plaćen.
Organizovan prevoz Lidlobusom
Trudimo se da našim zaposlenima olakšamo dolazak i odlazak sa posla tako što smo obezbedili organizovan prevoz autobusima koji pokrivaju veći broj stajališta u gradu i okolini.
Kantina sa kuvanim jelima
Tokom svoje pauze za ručak naši zaposleni mogu uživati u kuvanoj hrani i gurmanskim specijalitetima sa menija naše kantine. Meni se svakodnevno menja i dopunjuje novim jelima, a akcenat stavljamo na zdravu i raznovrsnu ishranu.
Lidl teretana
Voliš da započneš ili završiš radni dan treningom? Naši zaposleni u Novoj Pazovi imaju priliku da kad god požele trenirajući na najsavremenijim spravama održavaju kondiciju u Lidl teretani naše Upravne zgrade.
Sveže voće nadohvat ruke
Omiljena tradicija među zaposlenima su naše Moćne voćne srede. Tada svi kafe pauze rado zamenimo vitamisnkim, pa uz smutije, salate ili jednostavno omiljenu voćku uživamo u zdravom naletu energije.
Moderna oprema za rad
Savremene tehnologije u službi pojednostavljenih procesa čine naše poslovanje bezbednom i podsticajnom sredinom za rad, profesionalni rast i razvoj.
Baby box
Roditeljstvo je najlepša i najodgovornija životna uloga. Svim zaposlenima koji čekaju dolazak bebe pripremili smo paket sa proizvodima za negu i higijenu novorođenih beba kako bi im pripreme za najlepši životni trenutak bile lakše i bezbrižnije.
Svlačionice sa tuš kabinama
Kako bi komforno i rasterećeno započeli i završili svoj radni dan, zaposlenima na raspolaganju stoje prostrane muške i ženske svlačionice opremljene sigurnosnim ormarićima i tuš kabinama.

Šta nas čini jakim timom

Logistika_Skladiste 1
Lager_Komisioner_Viljuskarista_Lidl_Srbija_Posao_Karijera
Lager_Komisioner_Viljuskarista_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

Jedinstven timski rad

U našoj svakodnevici poslovanja spada i pritisak u pogledu rokova. Zadatake savlađujemo timskim radom koji dobro funkcioniše. Zajedno rešavamo izazove i sjajan je osećaj kada sa svojim timom ostvariš sve definisane ciljeve.

Saznaj više o našim vrednostima i korporativnoj kulturi.

Neograničene mogućnosti za dalji razvoj!

Lidl nije samo radno mesto, već i stabilan i pouzdan poslodavac. Pored atraktivne zarade nudimo mogućnosti za dalje usavršavanje i razvoj. Vrednujemo trud i zalaganje svakog zaposlenog.

Saznaj više o mogućnostima za dalji razvoj i benefitima.

Bitno nam je da dolaziš zadovoljan na posao

Želimo da svi rado dolaze na posao, budu motivisani i dobro raspoloženi. Zato pridajemo veliku važnost da pored dobrih ugovorenih uslova rada, našim zaposlenima, obezbedimo i dodatne pogodnosti i benefite.

Đorđe, Logistika

"Posao u logistici je izuzetno dinamičan."

Pored toga, Lidl je kompanija koju čine ljudi i koja na prvom mestu svojim zaposlenima nudi sigurnost, motivaciju i bezbroj mogućnosti za napredak, učenje i razvoj.

Nastavi da čitaš dalje
Djordje

Često postavljena pitanja

Voliš da radiš u dinamičnom okruženju? Tačnost i ažurnost su veštine koje poseduješ?

Posao u logistici je prilika da ti svaki dan bude drugačiji. Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Logistika_Skladiste 4