Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Ljudski resursi

Ljudski resursi_Lidl Srbija

Lidl pokreću ljudi!

Zato mi u sektoru za Ljudske resurse svakodnevno radimo na pronalaženju izuzetnih talenata, njihovom razvoju, napredovanju i očuvanju njihovog zdravlja. Tu smo da saslušamo i posavetujemo naše zaposlene i pružimo im podršku pri očuvanju i ostvarivanju njihovih prava.

Odeljenja u Ljudskim resursima

Contract

HR usluge

Pružamo podršku i brinemo o pravima zaposlenih. Sprovođenjem projekata i uspostavljanjem sistema i aplikacija koji zaposlenima pojednostavljuju uvid u evidencije o svom kadrovskom statusu, podnošenju željenih zahteva, obračunu i isplati zarada. Osiguravamo da su zakonska prava zaposlenih ispoštovana.
Въвеждащо обучение

Zapošljavanje i razvoj kadrova

Procesu regrutacije i selekcije pristupamo transparentno, profesionalno i objektivno. Selekcijski proces obavlja se kroz saradnju regrutera i stručnog sektora u kome se kandidat zapošljava. Našim zaposlenima obezbeđujemo razvoj karijere, profesionalno i lično usavršavanje, tako što konstantno razvijamo njihove ključne potencijale.
Values

Briga za zaposlene

Naše odgovornosti su pre svega, briga o zdravlju i dobrobiti zaposlenih, istraživanje zadovoljstva zaposlenih i praćenje organizacione klime, zatim podrška zaposlenima u postizanju balansa privatnog i poslovnog života, interni premeštaji, organizacija događaja i razni projekti.
Camera

Marketing u ljudskim resursima

Oglasi, LinkedIn, karijerna strana, sajmovi zapošljavanja, saradnja sa obrazovnim institucijama i udruženjima mladih - želimo da na iskren, ali interesantan način upoznaš sve prednosti Lidla kao poslodavca. Otvaramo vrata za nove prilike i beskrajne mogućnosti. Privlačimo i zadržavamo prave ljude u Timu Lidl Srbija.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više!

Doctor
Clock
Train
Car
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
Clock Arrow
Baby

Upoznaj naše odeljenje Briga za zaposlene

Promovišemo zdrav način života i stvaramo dobru radnu atmosferu.

Tim za koji želiš da igraš

Poverenici

Lidl pokreću ljudi. Zato nam je važno da svi zaposleni u Lidlu budu zadovoljni i da rade u uslovima u kojima mogu da ostvare svoj pun potencijal. Stoga smo dobrobit naših zaposlenih stavili na prvo mesto i njoj posvetili ne samo veliki broj projekata, već i celo jedno odeljenje u Ljudskim resursima – Briga za zaposlene. Prioriteti su nam stvaranje dobre atmosfere za rad, posvećeno i temeljno uvođenje u rad i razvoj zaposlenih prema njihovim ličnim ambicijama i afinitetima.

Jedna od tema odeljenja Briga za zaposlene je dugoročno održiva strategija "Zdravlje i posao", čiji je cilj poboljšanje zdravstvenih uslova u kompaniji i njihovo održavanje na visokom nivou. Koncept obuhvata bezbednost i zdravlje na radu, medicinu rada, fizičko, psihičko i socijalno zdravlje, a sve to je međusobno povezano. Strategija počiva na dva temeljna stuba: promovisanje zdravog načina života i obezbeđivanje bezbednih uslova za rad.

Kod nas uvek postoji neko ko će da te sasluša. Bilo da imaš problem ili nedoumicu u vezi sa poslom, da ti je potreban savet ili smernica, na raspolaganju ti stoje naši poverenici za zaposlene čiji posao je da te posavetuju i da se postaraju da se tvoj glas čuje tamo gde treba.

Lidl pokreću ljudi!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija