Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Prijava Prijava Bookmark
Bookmark

Karijera u Lidlu Srbija

Lidl je snažna internacionalna kompanija. Uz načela pravednog i fer poslovanja, u dobrom i sigurnom radnom okruženju naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate. Postani i ti deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Pretraga otvorenih pozicija
Ljudski resursi_Lidl Srbija

Ljudski resursi

Lidl pokreću ljudi!

Zato mi u sektoru za Ljudske resurse svakodnevno radimo na pronalaženju izuzetnih talenata, njihovom razvoju, napredovanju i očuvanju njihovog zdravlja. Tu smo da saslušamo i posavetujemo naše zaposlene i pružimo im podršku pri očuvanju i ostvarivanju njihovih prava.

Odeljenja u Ljudskim resursima

Contract

HR usluge

Pružamo podršku i brinemo o pravima zaposlenih. Sprovođenjem projekata i uspostavljanjem sistema i aplikacija koji zaposlenima pojednostavljuju uvid u evidencije o svom kadrovskom statusu, podnošenju željenih zahteva, obračunu i isplati zarada. Osiguravamo da su zakonska prava zaposlenih ispoštovana.
Въвеждащо обучение

Zapošljavanje i razvoj kadrova

Procesu regrutacije i selekcije pristupamo transparentno, profesionalno i objektivno. Selekcijski proces obavlja se kroz saradnju regrutera i stručnog sektora u kome se kandidat zapošljava. Našim zaposlenima obezbeđujemo razvoj karijere, profesionalno i lično usavršavanje, tako što konstantno razvijamo njihove ključne potencijale.
Values

Briga za zaposlene

Naše odgovornosti su pre svega, briga o zdravlju i dobrobiti zaposlenih, istraživanje zadovoljstva zaposlenih i praćenje organizacione klime, zatim podrška zaposlenima u postizanju balansa privatnog i poslovnog života, interni premeštaji, organizacija događaja i razni projekti.
Camera

Marketing u ljudskim resursima

Oglasi, LinkedIn, karijerna strana, sajmovi zapošljavanja, saradnja sa obrazovnim institucijama i udruženjima mladih - želimo da na iskren, ali interesantan način upoznaš sve prednosti Lidla kao poslodavca. Otvaramo vrata za nove prilike i beskrajne mogućnosti. Privlačimo i zadržavamo prave ljude u Timu Lidl Srbija.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više!

Doctor
Clock
Train
Car
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
Baby
Clock Arrow
Privatno zdravstveno osiguranje
Svi naši zaposleni imaju mogućnost korišćenja usluga privatnog zdravstvenog osiguranja gde za sebe i svoje najbliže na brži i lakši način mogu potražiti zdravstvenu pomoć ukoliko im je ona potrebna.
Plaćen svaki minut rada
Iako nismo pristalice ostajanja na poslu nakon isteka radnog vremena, elektronskom evidencijom dolaska i odlaska s posla zaposlenima koji se čekiraju omogućili smo da, ako do prekovremenog rada i dođe on bude fer plaćen.
Organizovan prevoz Lidlobusom
Trudimo se da našim zaposlenima olakšamo dolazak i odlazak sa posla tako što smo obezbedili organizovan prevoz autobusima koji pokrivaju veći broj stajališta u gradu i okolini.
Službeni automobil
Određene pozicije i radna mesta u našoj kompaniji sa sobom nose i benefit službenog automobila koji zaposlenima stoji na raspolaganju i u privatne svrhe 24/7.
Kantina sa kuvanim jelima
Tokom svoje pauze za ručak naši zaposleni mogu uživati u kuvanoj hrani i gurmanskim specijalitetima sa menija naše kantine. Meni se svakodnevno menja i dopunjuje novim jelima, a akcenat stavljamo na zdravu i raznovrsnu ishranu.
Lidl teretana
Voliš da započneš ili završiš radni dan treningom? Naši zaposleni u Novoj Pazovi imaju priliku da kad god požele trenirajući na najsavremenijim spravama održavaju kondiciju u Lidl teretani naše Upravne zgrade.
Sveže voće nadohvat ruke
Omiljena tradicija među zaposlenima su naše Moćne voćne srede. Tada svi kafe pauze rado zamenimo vitamisnkim, pa uz smutije, salate ili jednostavno omiljenu voćku uživamo u zdravom naletu energije.
Baby box
Roditeljstvo je najlepša i najodgovornija životna uloga. Svim zaposlenima koji čekaju dolazak bebe pripremili smo paket sa proizvodima za negu i higijenu novorođenih beba kako bi im pripreme za najlepši životni trenutak bile lakše i bezbrižnije.
Fleksibilno radno vreme
U zavisnosti od radnog mesta i ugovora, u Prodaji i Logistici nudimo mogućnost punog i nepunog radnog vremena. Pored toga, zaposleni u našoj Upravnoj zgradi u Novoj Pazovi na posao mogu doći između 7.30 i 8.30 časova ujutru.

Tim za koji želiš da igraš

Upoznaj naše odeljenje Briga za zaposlene

Promovišemo zdrav način života i stvaramo dobru radnu atmosferu.

Poverenici

Lidl pokreću ljudi. Zato nam je važno da svi zaposleni u Lidlu budu zadovoljni i da rade u uslovima u kojima mogu da ostvare svoj pun potencijal. Stoga smo dobrobit naših zaposlenih stavili na prvo mesto i njoj posvetili ne samo veliki broj projekata, već i celo jedno odeljenje u Ljudskim resursima – Briga za zaposlene. Prioriteti su nam stvaranje dobre atmosfere za rad, posvećeno i temeljno uvođenje u rad i razvoj zaposlenih prema njihovim ličnim ambicijama i afinitetima.

Jedna od tema odeljenja Briga za zaposlene je dugoročno održiva strategija "Zdravlje i posao", čiji je cilj poboljšanje zdravstvenih uslova u kompaniji i njihovo održavanje na visokom nivou. Koncept obuhvata bezbednost i zdravlje na radu, medicinu rada, fizičko, psihičko i socijalno zdravlje, a sve to je međusobno povezano. Strategija počiva na dva temeljna stuba: promovisanje zdravog načina života i obezbeđivanje bezbednih uslova za rad.

Kod nas uvek postoji neko ko će da te sasluša. Bilo da imaš problem ili nedoumicu u vezi sa poslom, da ti je potreban savet ili smernica, na raspolaganju ti stoje naši poverenici za zaposlene čiji posao je da te posavetuju i da se postaraju da se tvoj glas čuje tamo gde treba.

Lidl pokreću ljudi!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Mi_Smo_Lidl_Srbija_Posao_Karijera