Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Benefiti

Prodaja_Prodavac_Prodavnice_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

Lidl pokreću ljudi!

Zato nam je važno da našim zaposlenima obezbedimo odgovarajuće radno okruženje, u kojem su motivisani, za koje se vežu i u kojem se angažuju kako bi u potpunosti iskoristili svoje individualne potencijale i na taj način doprineli uspehu kompanije.

Našim zaposlenima želimo da ponudimo ne samo atraktivnu zaradu i sigurnu budućnost, već nam je jednako važno da naš svakodnevni rad učinimo što zanimljivijim i ugodnijim. Privatno zdravstveno osiguranje, kutija za bebe, dugoročna održiva strategija "Zdravlje i posao" su samo neke od stvari koji mi kao poslodavac nudimo našim zaposlenima.

Atraktivna i fer zarada za sve!

Zarada i platni razredi u Lidlu su predefinisani za sve pozicije. Iste pozicije imaju jednaku zaradu nezavisno od toga da li na njima rade muškarci ili žene.

Mi smo pravedni

Ivana

Mi u Lidlu imamo..

Direkcija

Rad od kuće

Ukoliko zadaci radnog mesta to dozvoljavaju, zaposleni u Upravnoj zgradi u Novoj Pazovi jednom nedeljno svoj radni dan mogu započeti i završiti gde god njima to odgovara bez obaveze dolaska u kancelariju.

Uprava 1

Fleksibilno radno vreme

U zavisnosti od radnog mesta i ugovora, u Prodaji i Logistici nudimo mogućnost punog i nepunog radnog vremena. Pored toga, zaposleni u našoj Upravnoj zgradi u Novoj Pazovi na posao mogu doći između 7.30 i 8.30 časova ujutru.

Poverenici

Poverenike za zaposlene

Kod nas uvek postoji neko ko će da te sasluša. Bilo da imaš problem ili nedoumicu u vezi sa poslom, da ti je potreban savet ili smernica, na raspolaganju ti stoje naši poverenici za zaposlene čiji posao je da te posavetuju i da se postaraju da se tvoj glas čuje tamo gde treba.

Prodaja_Lidl_Srbija_Posao_Karijera_Pekara

Potrošačke degustacije u Novoj Pazovi

Mišljenje zaposlenih uvažavamo i pri unapređivanju kvaliteta našeg asortimana. Degustacija slatkiša, mlečnih i mesnih proizvoda, peciva i grickalica pored razmene mišljenja utisaka, primedbi i zapažanja bude propraćena smehom, druženjem i uživanjem u poklončićima koji svaki učesnik degustacije ponese sa sobom.

Direkcija
Dan dobrodošlice

Radujemo se dolasku svakog novog člana našeg tima, te uvek vrlo rado organizujemo dane dobrodošlice. Početne obuke, potrebne informacije o kompaniji, kao i upoznavanje sa korporativnom kulturom samo su deo obuka koje čine te dane. Brigu o tvom prilagođavanju prepusti svom Buddy-ju, koleginici ili kolegi koji će ti stajati na raspolaganju za sva otvorena pitanja tokom prvih dana u novom radnom okruženju.

Mogućnosti za dalji razvoj

Uprava
Direkcija
Lager_Komisioner_Viljuskarista_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

Uvodna obuka za novozaposlene

I pored velikog radnog iskustva, početak rada u novom sistemu može predstavljati izazov. Kako bi se što pre uhodali za sve novozaposlene pripremamo planove uvodnih obuka na osnovu kojih ćeš dobiti sva potrebna znanja. Mentor će ti uvek biti na raspolaganju i odgovoriti na sva tvoja pitanja.

Radionice i seminari

Mi volimo da kažemo da ko prestaje da bude bolji, prestaje da bude dobar. Učenje je proces koji se nikada ne završava, pa su radionice, seminari, kursevi i obuke neizostavan deo rada i razvoja svakog našeg zaposlenog bez obzira na to da li se radi o usavršavanju ličnih, stručnih, socijalnih ili liderskih veština.

Samostalnost u radu

Bez obzira na to da li kod nas dolaziš sa ili bez radnog iskustva, pružićemo ti mogućnost da kod nas razviješ svoj pun potencijal. Dobićeš neophodne obuke, uvođenje u posao i punu podršku pretpostavljenih i svog tima da što pre pristupiš samostalnom obavljanju radnih zadataka. Razvijaćemo tvoje veštine, usmeravaćemo te prema tvojim afinitetima i biti oslonac kada se nađeš pred izazovima.

Dodatne pogodnosti

Car
Kako dolaziš na posao?

Prevoz je plaćen

Mesečna karta za prevoz - Kao deo radnog paketa dobijaš i plaćenu mesečnu kartu za prevoz do radnog mesta ili najbližeg stajlišta Lidlobusa. Veži se i polećemo!
Working Environment
Dobro došli na Lidl Platz!

Moderno kancelarijsko okruženje

Naša pametna Upravna zgrada nalazi se u Novoj Pazovi. Prozračan i prohodan, naš open space kancelarijski prostor opremljen je ergonomskim nameštajem, malim i velikim interaktivnim salama za sastanke, kreativnim inkubatorima i saćima za neformalne sastanke, prostorijama za telefonske pozive, edukativnim centrom i čitaonicom.
Vacation
24 radna dana

Odmor

Efikasno radimo zato volimo dobro i da odmorimo. Svi zaposleni na raspolaganju imaju 24 dana godišnjeg odmora.
Feedback
Želimo da čujemo tvoje mišljenje!

Ankete o zadovoljstvu zaposlenih

Iskoristi godišnju anketu da nam kažeš šta radimo dobro, a gde ima mesta za napredak! Tvoj glas se računa.
Uredska aplikacija
Budi informisan o svim dešavanjima u Lidlu

Interne komunikacije

Naši zaposleni su dobro obavešteni! Od aplikacije za zaposlene, internog portala, Lidl magazina do internih aktivacija, događaja i nadmetanja, kanala i načina komunikacije nam ne manjka jer nam je važno da uvek budeš u toku sa dešavanjima na tvom radnom mestu.
Beer
Proslave, druženja i radne akcije

Volontiranja, korporativni događaji i timbilding

Naš duh zajedništva pomera granice bilo da je u pitanju sređivanje parka ili proslava Nove godine - svaki događaj se prepričava i pamti.
Sports
U zdravom telu zdrav duh!

Sportske aktivnosti

Vežbanje na spravama u Lidl teretani ti nije privlačno? Probudi svoj takmičarski duh i pidruži se jednom od naših sportskih timova ili nekoj od dodatnih sportksih aktivnosti. Fudbalski turnir, odbojkaški trening, zumba, maraton, nadmetanje u stonom fudbali ili tenisu - mislili smo na sve, tvoje je samo da uskočiš u sportsku opremu i pridružiš se ekipi koja te čeka!
Present
Vaučeri za školski pribor i novogodišnji paketići

Pokloni za najmlađe!

Bilo da je u pitanju prvi dan školske ili nove godine, želimo da obradujemo mališane naših zaposlenih i poželimo im uspešnih i srećnih 365 dana pred njima!
Baby Flesje
Baby on board!

Baby brošura

Kad otvaram trudničko, a kada podrodiljsko bolovanje? Kome i kada donosim doznake? Koliko dana dobijam za rođenje deteta? Kako bi tokom najuzbudljivijih trenutka u životu bili što bezbrižniji po pitanju administracije, rokova i kontakata, za Lidl mame i tate koji čekaju bebe sakupili smo sve značajne informacije na jedno mesto - u našu Lidl baby brošuru.
Family
Venčanje, rođenje deteta

Posebna odsustva

Venčanje, rođenje deteta, porodična slava, praznici - poštujemo tvoja zakonom zagarantovana prava. Uživaj sa najmilijima i vrati nam se sa osmehom na licu.
Idea
Ja imam ideju!

Budi Lidl inovator

Daj nam pravu ideju za usavršavanje procesa i sprovešćemo tvoju zamisao u delo. Tebe zauzvrat čeka adekvatna nagrada!
Smartphone
Halo...

Službeni mobilni telefon

Ako tvoje radno mesto to nalaže, na raspolaganje ti stavljamo službeni mobilni telefon sa adekvatnim paketom usluga da koristiš kad god ti zatreba.

Mi smo srdačni!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija