Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Prodaja

Prodaja

Osiguravamo zadovoljstvo i osmeh potrošača

Lidl Srbija je moderan diskont koji kroz specifičnu organizaciju procesa potrošačima nudi jedinstvenu vrstu usluge i proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Naši zaposleni su brzi, spretni, efikasni, ljubazni i istrajni. Poznaju sve radne procese i u toku jednog dana u zavisnosti od prioriteta prođu rad na svim odeljenjima prodavnice. Naši procesi su jednostavni i strukturisani, radna atmosfera topla i porodična, a uslovi rada atraktivni i propraćeni mnoštvom benefita. Jedni druge podržavamo, potpomažemo i shvatamo značaj koji sa sobom nosi odnos poverenja - međusobni i sa našim potrošačima.

Šta nas čini jakim timom

Prodaja_Prodavac_Lidl Srbija

Zajednički rešavamo izazove!

Pružamo podršku i učimo jedni od drugih da bismo kao tim napredovali. Svakodnevno razmatramo kako sutra možemo biti bolji i efikasniji, ali pritom ne zaboravljamo da uživamo u radu!
Įsitraukimas

Delimo iste vrednosti

Tačno znamo koliko je kompleksan i izazovan rad u prodaji. Naša vrata nisu otvorena samo za one sa iskustvom, već pre svega tražimo ljude koji dele naše vrednosti. Obezbeđujemo kvalitetan i strukturisan plan obuke za svakog našeg novozaposlenog.
Екипна работа

Međusobno se poštujemo

U Lidlu Srbija smo svi na "ti", međusobno se cenimo i poštujemo. Na taj način smo omogućili otvorenu i direktnu komunikaciju. Bez obzira na poziciju, timski ostvarujemo ciljeve.
Prodaja_Prodavac_Milan

Prodaja

Pogledaj kako svoj dan na poslu provodi naš kolega Milan

Tvoj karijerni put u prodaji

Prodaja_Prodavac 5

Prodavac

Biti prodavac u Lidlu Srbija znači biti odgovoran za zadovoljstvo naših potrošača. Imaš priliku da zajedno sa svojim timom doprinosiš ostvarivanju kompanijskih ciljeva.

Prodaja_Prodavac_Lidl Srbija

Pomoćnik rukovodioca prodavnice

Naredni korak u tvojoj karijeri u prodaji je pozicija pomoćnika rukovodioca prodavnice. Na ovoj poziciji ćeš unaprediti svoje stručno znanje i rukovodeće veštine.

Prodaja_Prodavac_Lidl Srbija

Zamenik rukovodioca prodavnice

Zamenik je desna ruka našeg rukovodioca prodavnice. Kao zamenik imaš priliku da se dalje usavršavaš u oblasti rukovođenja timom, ali si odgovoran za analizu i ostvarivanje defisanih ciljeva.

Prodaja_Lidl_Srbija_Posao_Karijera_Pekara

Rukovodilac prodavnice

Kao rukovodilac odgovoran si za celokupno poslovanje prodavnice i za zadovoljstvo kako naših potrošača tako i svog tima. Ličnim primerom i zalaganjem vodiš svoj tim do željenih rezultata. U dinamičnom radnom okruženju odgovoran si za motivaciju, obuku zaposlenih i za ostvarivanje definisanih ciljeva prodavnice.

Maja Prodaja

Regionalni rukovodilac prodaje

Regionalni rukovodilac prodaje odgovoran je za više prodavnica u regiji i preko 50 zaposlenih. Kao regionalni rukovodilac prodaje imaš zadatak da pratiš rad zaposlenih, koordinišeš njihov razvoj i osiguravaš poštovanje standarda poslovanja. Naši regionalni rukovodioci su samostalni, donose odluke i motivišu svoje timove.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više.

Doctor
Clock
calendar
Checklist
Fruits & Veggies
Uredska aplikacija
Baby
Finance

"Svoj posao volim jer je kreativan."

Prodaja zahteva energiju, komunikaciju i sposobnost dobrog organizovanja.

Tamara, Prodaja

Nastavi da čitaš dalje
Tamara

Često postavljena pitanja

Voliš da radiš u dinamičnom okruženju? Osmeh potrošača te motiviše?

Posao u prodaji je prilika da ti svaki dan bude drugačiji. Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija