Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Prijava Prijava Bookmark
Bookmark

Karijera u Lidlu Srbija

Lidl je snažna internacionalna kompanija. Uz načela pravednog i fer poslovanja, u dobrom i sigurnom radnom okruženju naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate. Postani i ti deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Pretraga otvorenih pozicija
Prodaja

Prodaja

Osiguravamo zadovoljstvo i osmeh potrošača

Lidl Srbija je moderan diskont koji kroz specifičnu organizaciju procesa potrošačima nudi jedinstvenu vrstu usluge i proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Naši zaposleni su brzi, spretni, efikasni, ljubazni i istrajni. Poznaju sve radne procese i u toku jednog dana u zavisnosti od prioriteta prođu rad na svim odeljenjima prodavnice. Naši procesi su jednostavni i strukturisani, radna atmosfera topla i porodična, a uslovi rada atraktivni i propraćeni mnoštvom benefita. Jedni druge podržavamo, potpomažemo i shvatamo značaj koji sa sobom nosi odnos poverenja - međusobni i sa našim potrošačima.

Šta nas čini jakim timom

Zajednički rešavamo izazove!

Pružamo podršku i učimo jedni od drugih da bismo kao tim napredovali. Svakodnevno razmatramo kako sutra možemo biti bolji i efikasniji, ali pritom ne zaboravljamo da uživamo u radu!
Įsitraukimas

Delimo iste vrednosti

Tačno znamo koliko je kompleksan i izazovan rad u prodaji. Naša vrata nisu otvorena samo za one sa iskustvom, već pre svega tražimo ljude koji dele naše vrednosti. Obezbeđujemo kvalitetan i strukturisan plan obuke za svakog našeg novozaposlenog.
Teamwork

Međusobno se poštujemo

U Lidlu Srbija smo svi na "ti", međusobno se cenimo i poštujemo. Na taj način smo omogućili otvorenu i direktnu komunikaciju. Bez obzira na poziciju, timski ostvarujemo ciljeve.

Prodaja

Pogledaj kako svoj dan na poslu provodi naš kolega Milan

Prodaja_Prodavac_Milan

Tvoj karijerni put u prodaji

Prodaja_Prodavac 5

Prodavac

Biti prodavac u Lidlu Srbija znači biti odgovoran za zadovoljstvo naših potrošača. Imaš priliku da zajedno sa svojim timom doprinosiš ostvarivanju kompanijskih ciljeva.

Prodaja_Prodavac_Lidl Srbija

Pomoćnik rukovodioca prodavnice

Naredni korak u tvojoj karijeri u prodaji je pozicija pomoćnika rukovodioca prodavnice. Na ovoj poziciji ćeš unaprediti svoje stručno znanje i rukovodeće veštine.

Prodaja_Prodavac_Lidl Srbija

Zamenik rukovodioca prodavnice

Zamenik je desna ruka našeg rukovodioca prodavnice. Kao zamenik imaš priliku da se dalje usavršavaš u oblasti rukovođenja timom, ali si odgovoran za analizu i ostvarivanje defisanih ciljeva.

Prodaja_Lidl_Srbija_Posao_Karijera_Pekara

Rukovodilac prodavnice

Kao rukovodilac odgovoran si za celokupno poslovanje prodavnice i za zadovoljstvo kako naših potrošača tako i svog tima. Ličnim primerom i zalaganjem vodiš svoj tim do željenih rezultata. U dinamičnom radnom okruženju odgovoran si za motivaciju, obuku zaposlenih i za ostvarivanje definisanih ciljeva prodavnice.

Maja Prodaja

Regionalni rukovodilac prodaje

Regionalni rukovodilac prodaje odgovoran je za više prodavnica u regiji i preko 50 zaposlenih. Kao regionalni rukovodilac prodaje imaš zadatak da pratiš rad zaposlenih, koordinišeš njihov razvoj i osiguravaš poštovanje standarda poslovanja. Naši regionalni rukovodioci su samostalni, donose odluke i motivišu svoje timove.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više.

Doctor
Clock
calendar
Checklist
Fruits & Veggies
App
Baby
Finance
Privatno zdravstveno osiguranje
Svi naši zaposleni imaju mogućnost korišćenja usluga privatnog zdravstvenog osiguranja gde za sebe i svoje najbliže na brži i lakši način mogu potražiti zdravstvenu pomoć ukoliko im je ona potrebna.
Plaćen svaki minut rada
Iako nismo pristalice ostajanja na poslu nakon isteka radnog vremena, elektronskom evidencijom dolaska i odlaska s posla zaposlenima koji se čekiraju omogućili smo da, ako do prekovremenog rada i dođe on bude fer plaćen.
Petodnevna radna nedelja
Tvojim nedeljnim rasporedom predviđeno je da dobiješ dva slobodna dana koja mogu padati na bilo koje dane u nedelji.
Plan rada za dve nedelje unapred
Poštujemo tvoje vreme! Plan rada dobijaš 2 nedelje unapred kako bi sa radnim mogao da isplaniraš i svoje privatne obaveze.
Sveže voće nadohvat ruke
Omiljena tradicija među zaposlenima su naše Moćne voćne srede. Tada svi kafe pauze rado zamenimo vitamisnkim, pa uz smutije, salate ili jednostavno omiljenu voćku uživamo u zdravom naletu energije.
Moderna oprema za rad
Savremene tehnologije u službi pojednostavljenih procesa čine naše poslovanje bezbednom i podsticajnom sredinom za rad, profesionalni rast i razvoj.
Baby box
Roditeljstvo je najlepša i najodgovornija životna uloga. Svim zaposlenima koji čekaju dolazak bebe pripremili smo paket sa proizvodima za negu i higijenu novorođenih beba kako bi im pripreme za najlepši životni trenutak bile lakše i bezbrižnije.
Svlačionice sa tuš kabinama
Kako bi komforno i rasterećeno započeli i završili svoj radni dan, zaposlenima na raspolaganju stoje prostrane muške i ženske svlačionice opremljene sigurnosnim ormarićima i tuš kabinama.

Tamara, Prodaja

"Svoj posao volim jer je kreativan."

Prodaja zahteva energiju, komunikaciju i sposobnost dobrog organizovanja.

Nastavi da čitaš dalje
Tamara

Često postavljena pitanja

Voliš da radiš u dinamičnom okruženju? Osmeh potrošača te motiviše?

Posao u prodaji je prilika da ti svaki dan bude drugačiji. Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Prodaja_Prodavac_Prodavnice_Lidl_Srbija_Posao_Karijera