Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Prijava Prijava Bookmark
Bookmark

Karijera u Lidlu Srbija

Lidl je snažna internacionalna kompanija. Uz načela pravednog i fer poslovanja, u dobrom i sigurnom radnom okruženju naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate. Postani i ti deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Pretraga otvorenih pozicija
Prehrana_Nabavka_Lidl Srbija

Nabavka

Najbolji odnos cene i kvaliteta!

Našoj direkciji Nabavke smo zahvalni što se na policama Lidl prodavnica nalaze proizvodi vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama i što su naši potrošači o tome obavešteni. Kako bi to postigli koleginice i kolege iz Nabavke pregovaraju s dobavljačima, vrše kontrolu kvaliteta proizvoda, prave sjajne akcije, vode računa o procesu carinjenja, uvode nove artikle na tržište, brinu o izgledu ambalaže, distribuciji i reklamiranju proizvoda. Tako je – sve one sjajne kampanje na televiziji, radiju i po gradu, kao i naš sajt lidl.rs, Lidl aplikacija i Lidl letak zasluga su našeg Marketing tima koji se u Lidlu zbog prirode svog posla nalazi u Nabavci.

Sektori u Nabavci

Contract signature

Administracija nabavke

Naš osnovni cilj i zadatak je pružanje pouzdane administrativne podrške kolegama iz ostalih sektora unutar direkcije Nabavke. Glavne oblasti odgovornosti su pravoremena izrada ugovora sa robnim dobavljačima, precizan unos i obrada podataka koji predstavljalu bazu velikog broja poslovnih procesa u našoj kompaniji, kao i kvalitetno izveštavanje.
Flyer

Akcijski menadžment

Odgovorni smo za planiranje i sprovođenje strategije akcijskog poslovanja. Kontinuirano pratimo tržište i aktuelne trendove kako bi napravili pravi izbor asortimana i potrošačima ponudili atraktivnu ponudu, vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama. Iz nedelje u nedelju vodimo računa da ponudimo raznovrstan asortiman neprehrane i prehrane.
Truck

Carina

Odgovorni smo za uvoz i carinjenje robe namenjene kako za dalju prodaju tako i za opremanje naših prodajnih objekata. Svakodnevni kontakt sa inostranim dobavljačima, provera dokumentacije, te praćenje graničnih procedura i formalnosti prilikom prelaska iste preko graničnog prelaza samo su neka od zaduženja sektora Carina.
Certificate

Kontrola kvaliteta

Sprovođenjem definisanih procesa, na putu od dobavljača do naših prodavnica, pratimo bezbednost i kvalitet naših proizvoda. To postižemo aktivnim proverama procesa proizvodnje naših dobavljača, analizama gotovih proizvoda i stalnim praćenjem senzornih karakteristika naših proizvoda, uz pružanje potrošačima mogućnosti "zdravijeg" izbora prilikom odabira proizvoda.
Camera

Marketing

Na bazi trendova tržišta i potrošača, sektor Marketing je odgovoran da osmisli, unapredi i sprovede stratešku komunikaciju, nastavi da gradi brend-imidž Lidla Srbije i da ostane upečatljiv i relevantan među potrošačima. Komunikacija se radi kroz više kanala, putem deljenja letka, online-a i različitih medija za koje je marketing odeljene zaduženo da obezbedi zakup.
Food

Prehrana

Visok kvalitet i svežina proizvoda na svakoj kategoriji je uvek naš zadatak, pa mnogo pažnje posvećujemo odabiru i pregovorima sa dobavljačima. Kroz izgradnju dugoročnih, partnerskih odnosa sa dobavljačima, obezbeđujemo siguran plasman robe na tržištu, pravovremenu isporuku i dostupnost robe u prodavnicama.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više!

Doctor
Clock
Train
Car
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
Baby
Clock Arrow
Privatno zdravstveno osiguranje
Svi naši zaposleni imaju mogućnost korišćenja usluga privatnog zdravstvenog osiguranja gde za sebe i svoje najbliže na brži i lakši način mogu potražiti zdravstvenu pomoć ukoliko im je ona potrebna.
Plaćen svaki minut rada
Iako nismo pristalice ostajanja na poslu nakon isteka radnog vremena, elektronskom evidencijom dolaska i odlaska s posla zaposlenima koji se čekiraju omogućili smo da, ako do prekovremenog rada i dođe on bude fer plaćen.
Organizovan prevoz Lidlobusom
Trudimo se da našim zaposlenima olakšamo dolazak i odlazak sa posla tako što smo obezbedili organizovan prevoz autobusima koji pokrivaju veći broj stajališta u gradu i okolini.
Službeni automobil
Određene pozicije i radna mesta u našoj kompaniji sa sobom nose i benefit službenog automobila koji zaposlenima stoji na raspolaganju i u privatne svrhe 24/7.
Kantina sa kuvanim jelima
Tokom svoje pauze za ručak naši zaposleni mogu uživati u kuvanoj hrani i gurmanskim specijalitetima sa menija naše kantine. Meni se svakodnevno menja i dopunjuje novim jelima, a akcenat stavljamo na zdravu i raznovrsnu ishranu.
Lidl teretana
Voliš da započneš ili završiš radni dan treningom? Naši zaposleni u Novoj Pazovi imaju priliku da kad god požele trenirajući na najsavremenijim spravama održavaju kondiciju u Lidl teretani naše Upravne zgrade.
Sveže voće nadohvat ruke
Omiljena tradicija među zaposlenima su naše Moćne voćne srede. Tada svi kafe pauze rado zamenimo vitamisnkim, pa uz smutije, salate ili jednostavno omiljenu voćku uživamo u zdravom naletu energije.
Baby box
Roditeljstvo je najlepša i najodgovornija životna uloga. Svim zaposlenima koji čekaju dolazak bebe pripremili smo paket sa proizvodima za negu i higijenu novorođenih beba kako bi im pripreme za najlepši životni trenutak bile lakše i bezbrižnije.
Fleksibilno radno vreme
U zavisnosti od radnog mesta i ugovora, u Prodaji i Logistici nudimo mogućnost punog i nepunog radnog vremena. Pored toga, zaposleni u našoj Upravnoj zgradi u Novoj Pazovi na posao mogu doći između 7.30 i 8.30 časova ujutru.

Tim za koji želiš da igraš

Pogledaj kratak razgovor sa Ivanom, rukovodiocem sektora Marketing

Ivan Medaković

Šta čini naš Marketing tim uspešnim, a naše kampanje onima koje se pamte, saznaćete kad kroz naš video in-house produkcije upoznate rukovodioca sektora Marketing. Ivan nam je tokom kratkog razgovora približio rad i strukturu svog sektora, a posebnu važnost pridao je Lidlu Srbija kao stimulativnoj sredini koja nam pruža podršku i mogućnost da stalno prevazilazimo sebe i svoja očekivanja.

Mi smo efikasni!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija
Mi_Smo_Lidl_Srbija_Posao_Karijera