Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Nabavka

Prehrana_Nabavka_Lidl Srbija

Najbolji odnos cene i kvaliteta!

Našoj direkciji Nabavke smo zahvalni što se na policama Lidl prodavnica nalaze proizvodi vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama i što su naši potrošači o tome obavešteni. Kako bi to postigli koleginice i kolege iz Nabavke pregovaraju s dobavljačima, vrše kontrolu kvaliteta proizvoda, prave sjajne akcije, vode računa o procesu carinjenja, uvode nove artikle na tržište, brinu o izgledu ambalaže, distribuciji i reklamiranju proizvoda. Tako je – sve one sjajne kampanje na televiziji, radiju i po gradu, kao i naš sajt lidl.rs, Lidl aplikacija i Lidl letak zasluga su našeg Marketing tima koji se u Lidlu zbog prirode svog posla nalazi u Nabavci.

Sektori u Nabavci

Podpis zmluvy

Administracija nabavke

Naš osnovni cilj i zadatak je pružanje pouzdane administrativne podrške kolegama iz ostalih sektora unutar direkcije Nabavke. Glavne oblasti odgovornosti su pravoremena izrada ugovora sa robnim dobavljačima, precizan unos i obrada podataka koji predstavljalu bazu velikog broja poslovnih procesa u našoj kompaniji, kao i kvalitetno izveštavanje.
Flyer

Akcijski menadžment

Odgovorni smo za planiranje i sprovođenje strategije akcijskog poslovanja. Kontinuirano pratimo tržište i aktuelne trendove kako bi napravili pravi izbor asortimana i potrošačima ponudili atraktivnu ponudu, vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama. Iz nedelje u nedelju vodimo računa da ponudimo raznovrstan asortiman neprehrane i prehrane.
Truck

Carina

Odgovorni smo za uvoz i carinjenje robe namenjene kako za dalju prodaju tako i za opremanje naših prodajnih objekata. Svakodnevni kontakt sa inostranim dobavljačima, provera dokumentacije, te praćenje graničnih procedura i formalnosti prilikom prelaska iste preko graničnog prelaza samo su neka od zaduženja sektora Carina.
Certificate

Kontrola kvaliteta

Sprovođenjem definisanih procesa, na putu od dobavljača do naših prodavnica, pratimo bezbednost i kvalitet naših proizvoda. To postižemo aktivnim proverama procesa proizvodnje naših dobavljača, analizama gotovih proizvoda i stalnim praćenjem senzornih karakteristika naših proizvoda, uz pružanje potrošačima mogućnosti "zdravijeg" izbora prilikom odabira proizvoda.
Camera

Marketing

Na bazi trendova tržišta i potrošača, sektor Marketing je odgovoran da osmisli, unapredi i sprovede stratešku komunikaciju, nastavi da gradi brend-imidž i da ostane upečatljiv i relevantan među potrošačima. Komunikacija se radi kroz više kanala, putem deljenja letka, onlajna, društvenih mreža i različitih medija za koje marketing odeljene obezbeđuje zakup.
Food

Prehrana

Visok kvalitet i svežina proizvoda na svakoj kategoriji je uvek naš zadatak, pa mnogo pažnje posvećujemo odabiru i pregovorima sa dobavljačima. Kroz izgradnju dugoročnih, partnerskih odnosa sa dobavljačima, obezbeđujemo siguran plasman robe na tržištu, pravovremenu isporuku i dostupnost robe u prodavnicama.

Lidl nudi više!

Cenimo tvoj rad, zbog toga nam je važno da ti ponudimo više!

Doctor
Clock
Train
Car
Cafeteria
Sports
Fruits & Veggies
Clock Arrow
Baby
Ivan Medaković

Tim za koji želiš da igraš

Pogledaj kratak razgovor sa Ivanom, rukovodiocem sektora Marketing

Šta čini naš Marketing tim uspešnim, a naše kampanje onima koje se pamte, saznaćete kad kroz naš video in-house produkcije upoznate rukovodioca sektora Marketing. Ivan nam je tokom kratkog razgovora približio rad i strukturu svog sektora, a posebnu važnost pridao je Lidlu Srbija kao stimulativnoj sredini koja nam pruža podršku i mogućnost da stalno prevazilazimo sebe i svoja očekivanja.

Mi smo efikasni!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija