Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Usavršavanje u Lidlu

Dani otvorenih vrata u Lidlu Srbija

Nesebično delimo znanje!

Prvo radno iskustvo, školska poseta nekom od naših objekata ili praktična nastava u okviru programa dualnog obrazovanja -  naš recept za uspeh nije tajna, ponosno ga delimo sa svima koji žele da uče.

 

#ALidlBitOfExperience

Nema boljeg mesta da započneš svoju karijeru i stekneš potrebne radne veštine od savremene internacionalne kompanije gde uz podršku iskusnog tima profesionalaca imaš priliku da radiš na svom projektu. Letnji program plaćenih Lidl praksi namenjen je studentima završnih godina fakulteta ili visokih škola i diplomcima željnim učenja i usavršavanja kojima je cilj da steknu #aLidlBitofExperience.

Dani otvorenih vrata

Kada je učenje u pitanju, naša vrata su otvorena svima koji kod nas žele da prošire i unaprede svoje znanje. Do sada smo imali prilike da u našim prodavnicama i lageru ugostimo učenike osnovnih i srednjih škola ne samo iz Srbije već i iz regiona, koji su kod nas na jedan novi način upoznali najsavremenije logističke i prodajne procese o kojima su do tad samo slušali iz svojih klupa.

Dualno obrazovanje

Čast nam je što imamo mogućnost da učestvujemo u obrazovanju mladih Srbije. Obavljajući praktičnu nastavu propisanu zvaničnim školskim programom u našim prodavnicama širom Srbije, budući trgovci će po završetku školovanja biti i više nego spremni da kroče na konkurentno tržište rada ili možda postanu deo tima Lidl Srbija.

Mi smo srdačni!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija