Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Način prijave

Direkcija

Zašto Lidl?

Ako voliš timski rad i želiš da razvijaš svoju karijeru u međunarodnom trgovinskom lancu, došao si na pravo mesto. Koji god karijerni put da izabereš, Lidl ti nudi neograničen broj mogućnosti, i to ne samo u našim prodavnicama, već i u logističkom centru, informacionim tehnologijama, marketingu, nabavci, administraciji, upravljanju robom, ljudskim resursima, gradnji i nekretninama, kao i mnogim drugim sektorima.

Kako i na koji način da se prijavim?

Kako bismo tvoje podatke obradili na adekvatan način, neophodno je da se za posao prijaviš preko naše karijerne stranice. Proces nije komplikovan i traje par minuta, a osigurava da tvoja prijava stigne do nas i da dobiješ povratnu informaciju.

Radujemo se da te upoznamo!

Pokaži nam šta znaš i umeš, postani deo našeg uspešnog tima.

Dobro došao u Lidl

Milan_Recruiter_Lidl_Srbija

Koji su koraci prilikom prijave?

Pronađi pravu poziciju za sebe

Pregledaj otvorene pozicije i odluči se za koju želiš da se prijaviš. Važno je da konkurišeš za poziciju za koju smatraš da imaš neophodne kvalifikacije. Na kraju krajeva - razvijaćeš se u tom polju.

Registruj se

Kako bi se prijavio na konkurs, moraš da se registruješ na našem sajtu. Proces registracije je jednostavan i brz, a od informacija su ti potrebni ime i prezime, broj telefona i mejl adresa. Prilikom registracije ćeš kreirati svoje korisničko ime i lozinku. Slobodno budi kreativan! Usput, kada se jednom registruješ, možeš konkurisati na neograničen broj pozicija u naredna 3 meseca.

Popuni upitnik

U narednom koraku te čeka kratak upitnik. U njemu treba da navedeš dodatne informacije, kao što su posedovanje vozačke dozvole i vozačko iskustvo, kao i poznavanje stranih jezika. Takođe, pitaćemo te kada bi mogao da počneš sa radom i koja je tvoja očekivana zarada.

Kaži nam nešto o svom radnom iskustvu

U narednom koraku ćeš imati mogućnost da navedeš prethodna radna iskustva i da ih kratko opišeš. Kaži nam gde si prethodno radio, na kojoj poziciji i koliko dugo. Znači nam!

Zašto baš Lidl?

U sledećem koraku možeš dodati svoje motivaciono pismo. Ono nije neophodno, ali je svakako lep pokazatelj tvog truda.

Prikači svoju biografiju i propratnu dokumentaciju

Najvažniji deo tvoje prijave svakako jeste biografija. U narednom koraku možeš prikačiti svoju biografiju, ali i svu propratnu dokumentaciju koju smatraš relevantnom. Ako želiš, možeš nam poslati i svoje sertifikate i diplome.

Proveri tačnost podataka

Na kraju ćeš dobiti pregled svih podataka koje si ostavio. Za svaki slučaj, predlažemo da uvek proveriš broj telefona i mejl adresu jer bez njih nismo u mogućnosti da te kontaktiramo.

Pošalji svoju prijavu

Budi siguran da ćemo tvojoj biografiji posvetiti punu pažnju čim pristigne. Hvala ti na prijavi, čujemo se!

Feedback

Saznaj više...

Checklist
Prijavio si se za željenu poziciju, šta dalje?

Koraci procesa selekcije

Kako to izgleda kod nas? Saznaj više o koracima procesa selekcije!
FAQ
Imaš pitanja?

Pronađi odgovore na često postavljena pitanja

Da li mogu da pošaljem prijavu iako nemate otvorenih konkursa? Kako izgleda proces selekcije? Kolike su plate u Lidlu Srbija? Pronađi odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja nam kandidati najčešće postavljaju.
Idea
Potrebna ti je pomoć pri slanju prijave?

Pogledaj korisne savete i ideje

Kako da se registrujem na sajtu i popunim prijavni formular? Da li treba da šaljem motivaciono pismo? Koliko dugo moja prijava ostaje u vašoj bazi? Tu smo da ti uputstvima, korisnim savetima i tehničkim informacijama olakšamo proces apliciranja za posao u našoj kompaniji!

Mi smo efikasni!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija