Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Zaštita podataka

Uprava_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

Zaštita ličnih podataka u Lidlu

(Verzija 6.0; Status 01.05.2023)

Informacije o zaštiti ličnih podataka na našoj internet stranici, našem portalu za zapošljavanje i prilikom obrade vaše prijave

Hvala vam na interesovanju za zaštitu podataka u Lidlu. Želimo da vam ponudimo bezbedno i sigurno iskustvo kada posećujete naše onlajn portale i aplicirate za posao u Lidl-u (sajt za karijeru i portal za zapošljavanje). Zaštita vaših podataka o ličnosti je samo jedan od načina da vam ponudimo kvalitetnu uslugu.

1    Internet stranica za razvoj karijere

U ovom tekstu možete saznati na koji način i u kojoj meri se vaši lični podaci obrađuju kada posetite našu internet stranicu za razvoj karijere. Lični podaci su informacije koje se neposredno ili posredno odnose ili mogu da se odnose na vašu ličnost. Kao zakonski osnov koji uređuje zaštitu podataka i uslove za obradu vaših podataka primenjujemo važeći Zakon o zaštiti podataka o ličnosti.

2 Portal za zapošljavanje (kreiranje profila kandidata)

Hvala vam na interesovanju za razvoj karijere u Lidl-u. U sledećim odeljcima ćemo vas obavestiti o tome koje podatke obrađujemo kada koristite naš portal za zapošljavanje.

3 Kada se prijavite

U sledećem odeljku ćemo objasniti koje podatke obrađujemo od vas kada se prijavite za određenu poziciju.

4 Vaša prava kao lica na koje se podaci odnose