Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Zaštita podataka

Uprava_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

Zaštita ličnih podataka u Lidlu

(Verzija 12.0; Status 12/02/2024)

Informacije o zaštiti ličnih podataka na našoj internet stranici, našem portalu za zapošljavanje (uključujući i korišćenje baze talenata) i prilikom obrade vaše prijave

Hvala vam na interesovanju za zaštitu podataka u Lidlu. Želimo da vam ponudimo bezbedno i sigurno iskustvo kada posećujete naše onlajn portale i prijavljujete se za određenu poziciju ili se registrujete kako bi se vaša prijava razmatrala za buduće eventualne pozicije za zaposlenje u Lidl-u (sajt za karijeru i portal za zapošljavanje). Zaštita vaših podataka o ličnosti je samo jedan od načina da vam ponudimo kvalitetnu uslugu. 

1    Internet stranica za razvoj karijere

U ovom tekstu možete saznati na koji način i u kojoj meri se vaši lični podaci obrađuju kada posetite našu internet stranicu za razvoj karijere. Lični podaci su informacije koje se neposredno ili posredno odnose ili mogu da se odnose na vašu ličnost. Kao zakonski osnov koji uređuje zaštitu podataka i uslove za obradu vaših podataka primenjujemo važeći Zakon o zaštiti podataka o ličnosti.

2 Portal za zapošljavanje (kreiranje profila kandidata)

U sledećim odeljcima ćemo vas obavestiti o tome koje podatke obrađujemo kada koristite naš portal za zapošljavanje i registraciju/kreiranje profila, odnosno apliciranja za određenu poziciju.

Postoji nekoliko načina da započnete prvi korak vaše karijere u Lidlu:

• Možete se registrovati preko portala za zapošljavanje i samoinicijativno kreirati vaš   profil, tako što ćete pružiti informacije o sebi i dodati dokumenta, koja će biti osnova za sve buduće prijave.
• Ako je dostupno, možete koristiti EasyApply kako biste odgovorili na oglas za posao – ovo je ujedno i najbrži način prijave za neku od otvorenih pozicija u Lidlu. Na taj način će se vaš profil kao kandidata, automatski kreirati za vas.
• Možete koristiti obrazac za prikupljanje podataka, da biste se registrovali na jedan od naših tzv. baza talenata. Vaš profil kao kandidata će se automatski kreirati za vas.
 

3 Kada se prijavite

U sledećem odeljku ćemo objasniti koje podatke obrađujemo od vas kada se prijavite za određenu poziciju.

4 Vaša prava kao lica na koje se podaci odnose