Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

Nagrade i priznanja

Uprava_Lidl_Srbija_Posao_Karijera

Mi smo tim za koji želiš da igraš!

Stalnim otvaranjem novih prodavnica širom Srbije, raste i naš tim, a da bi tako veliki tim funkcionisao kao jedno, potrebno je da postoji dobar i uređen sistem sa jasno definisanim vrednostima, procesima i principima rukovođenja. Dobrobit naših zaposlenih nam je na prvom mestu, što opravdavamo konstantnom brigom i uslovima koje naši zaposleni imaju. Kao potvrdu za uloženi trud, sledećim sertifikatima i nagradama smo prepoznati kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u našoj zemlji.

Top Employer

Posebno smo ponosni na činjenicu da smo baš u ovoj godini dobili status jednog od najboljih poslodavaca sticanjem Top Employer sertifikata. Prestižni sertifikat  „Top Employer Serbia“  i  „Top Employer Europe“, za 2023. godinu na nivou države Srbije i teritorije Evrope dodeljuje Top Employers Institute, vrednujući jasno definisane procese upravljanja ljudskim resursima. Poziciju jednog od najboljih poslodavca u Srbiji, opravdavamo konstantnom brigom o zaposlenima i uslovima koje zaposleni imaju u našoj kompaniji.

Neki od benefita po kojima se ističemo kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i regionu jesu mogućnost rada od kuće za radna mesta na kojima je to moguće, privatno zdravstveno osiguranje za sve zaposlene, isplata svakog minuta rada i obezbeđeni uslovi za kontinuirano usavršavanje zaposlenih.

„Lidl svojim zaposlenima nudi sigurno i fer radno okruženje, kao i mogućnosti za obuku i razvoj. Ovo obećanje postaje još značajnije u vremenima velikih izazova, poput onih sa kojima se trenutno suočavamo. Briga za zaposlene, otvoreni i fer odnosi i motivisani zaposleni su veoma važni u ovom pogledu - zbog čega nam je posebno drago što smo sertifikovani kao vrhunski poslodavac. Naši zaposleni su u srcu našeg uspeha. Oduševljeni smo što je naš rad sa ljudima prepoznao i nezavisni stručni institut, najkompetentniji za datu oblast - to pokazuje da smo na dobrom putu“, izjavila je naša Ivana Marković, izvršna direktorka Ljudskih resursa.

 

 

Poslodavac partner

Mi smo nosioci i sertifikata „Poslodavac Partner“, prestižnog priznanja konsultantske kuće SELECTIO za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Nezavisno priznanje struke, koje se dodeljuje kompanijama na osnovu stepena razvijenosti praksi u ljudskim resursima, potvrđuje našu posvećenost dobrobiti zaposlenih, kako kroz obezbeđivanje kvalitetnih uslova rada, tako i kroz omogućavanje balansa između privatnog i poslovnog života.

Sertifikacija obuhvata pet oblasti: strategiju, regrutovanje i selekcija, upravljanje učinkom, usavršavanje i odnosu prema zaposlenima, i potvrdili smo da dostižemo visoke standarde koje ovo priznanje podrazumeva. Najbolje rezultate kompanija je postigla u oblastima regrutovanja i selekcije, kao i odnosa prema zaposlenima, zahvaljujući pre svega transparentnim procesima selekcije, kvalitetnim obukama za zaposlene, fer odnosu i brojnim benefitima koji su zaposlenima dostupni.

Sertifikaciju poslodavaca sprovodi HR grupacija SELECTIO, organizacija sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti. Od strane ovog prestižnog nezavisnog tela Lidl Srbija je već prošle godine nagrađena priznanjem „Izvrsnost u izazovima“, za kvalitetno i odgovorno upravljanje i brižan odnos prema zaposlenima u izazovnim okolnostima koje nam je donela pandemija koronavirusa.

Dobijena priznanja i sertifikati predstavljaju odraz posvećenog odnosa kompanije Lidl prema svojim zaposlenima, kao poslodavca kog odlikuje snažan i pozitivan timski duh.

Mi smo srdačni!

Prijavi se i postani deo našeg tima!

Pretraga otvorenih pozicija