Dobrodošli u Lidl Srbija!

Prodaja

Naš zadatak je
zadovoljstvo i osmeh
potrošača

Prodaja

Logistika

Planiramo i osiguravamo
pravovremenu isporuku
našim prodavnicama

Logistika

Nabavka

Obezbeđujemo
najbolji odnos
cene i kvaliteta

Nabavka

Korporativne funkcije

Razvijamo ideje
optimizujemo procese
postavljamo ciljeve

Korporativne funkcije

Lidl Praksa • Opšta prijava za posao

  Interesuje te posao u Lidl Srbiji, ali trenutno nema otvorenih konkursa na koje možeš da se prijaviš?

  Budi bez brige jer svoju prijavu možeš da nam pošalješ iako nemamo aktivnih oglasa. Kako smo kompanija koja raste i koja je u stalnoj potrazi za talentima, naša vrata su uvek otvorena za prijave, pitanja, sugestije i komentare. Dovoljno je da nam pošalješ svoju biografiju na mejl adresu karijera@lidl.rs sa naznakom za koje radno mesto ili polje zanimanja šalješ svoju prijavu. Naš tim regrutera će prijavu ubaciti u bazu biografija, o čemu ćeš dobiti mejl potvrde, a tvoju prijavu, zbog zakona o zaštiti ličnih podataka, u sistemu možemo da čuvamo tri meseca. Ako se desi da se u tom periodu ne otvori radno mesto koje odgovara tvojim profesionalnim interesovanjima i radnom iskustvu, svoju prijavu nam opet možeš poslati nakon isteka ta 3 meseca. U međuvremenu te svakako pozivamo da pratiš objave na našoj karijernoj strani i LinkedIn stranici Lidl Srbija KD.

  Kako nam je zaštita tvojih ličnih podataka tokom celog procesa selekcije na prvom mestu, molimo te na linku u nastavku pročitaš sve o tome kako Lidl obrađuje i štiti lične podatke kandidata.

  » Zaštita ličnih podataka
 • Zašto Lidl?

  Zato što ulažemo u lični i profesionalni razvoj, pružamo obuke u zemlji i inostranstvu, imamo moderno radno okruženje i dodatne benefite. Samo sa zadovoljnim zaposlenima naš uspeh je zagarantovan!

  Postani deo našeg tima jer Lidl pokreću ljudi!

  » Pogledaj video
 • O nama

  Maloprodajni lanac Lidl deo je Schwarz (srp. Švarc) grupacije čije je sedište u Nekarsulmu u Nemačkoj. Prva Lidl prodavnica otvorena je 1973. godine u gradu Ludvigshafenu, a već krajem 80-ih godina postojalo je više od 460 prodavnica Lidla samo na području tadašnje Zapadne Nemačke. Veliko, novo tržište, otvara se 1989. godine padom Berlinskog zida, kada Lidl počinje da se širi i u istočni deo zemlje.


  Lidl danas postoji u 30 a trenutno je operativan u 28 zemalja Evrope i u Sjedinjenim Američkim Državama sa oko 10.500 prodavnica. Osnovni cilj je da svojim potrošačima ponudi proizvode visokog kvaliteta po povoljnoj ceni.

   

 • Mi smo Lidl

  Negujemo vrednosti koje doprinose našem zajedničkom rastu i razvoju:

  Dinamičnost

  Efikasnost

  Sigurnost

  Srdačnost

  Pravednost

  » Saznaj više!