Dobrodošli u Lidl Srbija!

Garantujemo zaštitu
podataka i privatnosti

Ljudski resursi

avatar1

Zaštita ličnih podataka

Kako biste se prijavili na neki od naših konkursa za slobodna radna mesta, potrebno je da nam dostavite svoje podatke. Vaše podatke ćemo koristiti samo u svrhu u koju ste nam ih dali, odnosno kako bismo kontaktirali sa Vama i izvršili selekciju za željeno radno mesto. U zavisnosti od Vašeg izbora, podatke čuvamo tokom selekcije za radno mesto za koje ste se prijavili ili 3 meseca nakon njenog završetka.

Da biste putem ove internet stranice na brz i jednostavan način popunili prijavu za neko od naših otvorenih radnih mesta, Lidl centrala (Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, Nemačka) nam je dala svoju IT podršku u vidu SAP eRecruiting programa. U svrhu realizacije te podrške, Lidl centrala može imati pristup Vašim podacima.

Svoj pristanak za korišćenje podataka možete opozvati u svakom trenutku, uz obavezu da nam nadoknadite eventualno pretrpljenu štetu. Ukoliko smatrate da se Vaši podaci nedozvoljeno koriste, možete da podnesete žalbu nadležnom državnom organu.

Imate pravo da budete obavešteni o detaljima korišćenja Vaših podataka, da izvršite uvid u njih, da dobijete kopiju, da zahtevate ispravku, dopunu, ažuriranje, brisanje i prekid njihovog korišćenja. Kako biste ostvarili ova prava, na raspolaganju Vam stoji Lidlov Poverenik za zaštitu ličnih podataka sa kojim možete da kontaktirate putem mejl adrese poverenik@lidl.rs ili poštom putem adrese:

Lidl Srbija KD
Sektor Pravo & Compliance
Prva južna radna br. 3
22330 Nova Pazova