Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

"Posao u logistici je izuzetno dinamičan."

Djordje

Đorđe, Logistika

Šta je to što voliš kada je tvoj posao u pitanju?

Posao u Logistici je izuzetno dinamičan i nijedan dan nije isti. Mnogobrojne situacije i izazove sa kojima se suočavamo zajednički rešavamo na dnevnom nivou i ta akcija, fleksibilnost, nepredvidivost i dinamika su ono volim kod svog posla jer tako svaki dan imamo priliku da usvajamo neka nova znanja i usavršimo svoje sposobnosti i kvalitete. Pored toga, Lidl je kompanija koju čine ljudi i koja na prvom mestu svojim zaposlenima nudi sigurnost, motivaciju i bezbroj mogućnosti za napredak, učenje i razvoj.

Koja je tvoja omiljena Lidl vrednost i zašto?

Moja omiljena Lidl vrednost je efikasnost, jer verujem da samo odgovornim i učinkovitim pristupom poslu možemo da pružimo kvalitet svom timu i potrošačima i tako opravdamo poverenje koje nam je pruženo kada smo postali deo ove kompanije. 

Šta je to što voliš kod svog tima?

U našem odeljenju Logistike često se susrećemo sa situacijama koji odstupaju od planiranog i očekivanog raspored rada. Ponosan sam što su u tim situacijama svi članovi tima spremni da daju i preko svog maksimuma i pruže jedni drugima podršku kako bi se ispunio krajnji cilj, a to je da roba na vreme stigne u naše prodavnice i do naših potrošača.

Želeo bi da radiš u logistici zajedno sa Đorđem?

Na sledećem linku ćeš naći više informacija.

Logistika