Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

"Pojedinačna odgovornost nas uči kolektivnoj."

Ivana

Ivana, Korporativne komunikacije

Šta je to što voliš kad je tvoj posao u pitanju?

Prilika za doprinos. Posebno volim to što, kroz svakodnevni posao i zajedničku saradnju, mogu da utičem na stvaranje boljeg okruženja u kome radimo i živimo. Pojedinačna odgovornost uči nas kolektivnoj, bez obzira na to da li ćemo pomoći da neko na stolu ima isti obrok kao i mi ili ćemo odlučiti da otpad odložimo na adekvatan način jer tako čuvamo prirodu za neke naredne generacije. Rad u velikoj kompaniji kao što je Lidl Srbija, daje mogućnost stvaranja društvene svesti o tome koliko toga dobrog nastaje odgovornim ponašanjem prema sebi, ali i prema drugima.

Koja je tvoja omiljena Lidl vrednost i zašto?

Od samog početka, to je bila pravednost. Mislim da je vrlo važno ophoditi se prema svima na isti način, bez obzira na poziciju, vrstu posla ili subjektivan osećaj. Slušanje, jednako ophođenje i podrška - idealan recept za pravednost!

Šta je to što voliš kod svog tima?

Moj tim je jedan vrlo raspoložen tim, i to je nešto što najviše volim. U radu se trudimo da uvek izdvojimo ono lepo, jer je i sam posao takav, pa smeha i optimizma ne manjka. Pozitivnim stavom bodrimo i motivišemo jedni druge, što za cilj treba uvek da ima uspeh - jer to je uvek uspeh tima!

Želeo bi da radiš u korporativnim komunikacijama zajedno sa Ivanom?

Na sledećem linku ćeš naći više informacija.

Korporativne komunikacije