Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pretraga otvorenih pozicija Prijava Bookmark

"Lidl uvažava mišljenje svih zaposlenih."

Vanja

Vanja, Korporativne funkcije

Šta je to što voliš kad je tvoj posao u pitanju?

Jedan od razloga što volim svoj posao je taj što me motiviše da svakim danom budem sve bolja jer je svaki dan različit i specifičan i pun novih događaja i izazova. Ono što bih, takođe istakla je da se u Lidlu uvažava mišljenje svih zaposlenih. Sve ideje i sugestije su dobrodošle, što je veliki motiv za sve zaposlene da se aktivno uključe u pronalaženje najboljih rešenja za našu kompaniju. 

Koja je tvoja omiljena Lidl vrednost i zašto?

Moja omiljena Lidl vrednost je srdačnost. Sigurna sam da su prijateljski i srdačni međuljudski odnosi ključ uspeha. Mislim da ova vrednost izdvaja Lidl i najbolje opisuje atmosferu koja vlada u našoj kompaniji.

Šta je to što voliš kod svog tima?

Osećam se sjajno sa ljudima sa kojima radim jer smo svi različiti, svako je individualac sa svojim osobenostima, ali smo svi ipak povezani zajedničkim vrednostima i upravo to je ono što nas čini jedinistvenim i snažnim timom. Osećanje da ste deo uspešnog tima koji lako sarađuje i nalazi prava i delotvorna rešenja zajedničkim snagama za svakoga bi bio snažan motiv da sa osmehom dolazi na posao i uživa u timskom radu.

Želeo bi da radiš u korporativnim funkcijama zajedno sa Vanjom?

Na sledećem linku ćeš naći više informacija.

Korporativne funkcije