Izaberite Lidl

Stage

Usmeravamo, planiramo,
implementiramo
naše poslovne ciljeve

Korporativne funkcije

Korporativne funkcije

Pravni sektor

Korporativno pravo, ugovori sa poslovnim partnerima i dobavljačima, te saradnja sa poslovnim partnerima predstavljaju samo neke od aktivnosti našeg sektora Pravnih poslova.

Prijavite se

Informacione tehnologije

IT sektor infrastrukturno podržava naše poslovanje, sprovodi projekte implementacije poslovnih rešenja i svakodnevna je operativna podrška našim zaposlenima.

Prijava

Finansije, kontroling, revizija

Finansije i kontroling su zasebni sektori koji nam obezbeđuju precizno praćenje poslovnih rezultata, kreiranju budućih poslovnih planova, te vode računa o svim relevantnim parametrima poslovanja. Revizija poslovnih procesa i izveštaja obezbeđuje kontrolu i eventualnu korekciju.

Način prijave

Korporativne komunikacije i ljudski resursi

Svesni smo uticaja i značaja našeg poslovanja na širu društvenu zajednicu i upravo zato smo okrenuti transparentnom poslovanju. Istovremeno, verujemo u naše ljude, te sa čvrstom posvećenošću pružamo svojim zaposlenima izvanredne mogućnosti usavršavanja i razvoja karijere uz propagiranje kulture unutrašnje progresije, cilj nam je da izgradimo vrhunske timove, potkovane stručnim znanjem i odličnim mogućnostima za dugoročno napredovanje u karijeri.

Prijava

Ekspanzija

Ekspanzija pronalazi lokacije za naše prodavnice i prati realizaciju ugovora sa vlasnicima. Ukoliko volite terenski rad i svakodnevna pregovaranja, sektor ekspanzije Vam može biti veoma interesantan.

Prijava

Gradnja i tehnička nabavka

Nakon kupovine lokacije, potrebno je izgraditi i opremiti objekat. Bilo da se radi o prodavnicama, poslovnoj zgradi ili logističkom centru, sektori gradnje i tehničke nabavke zajednički rade na postizanju kompletne funkcionalnosti objekta.

Način prijave