Dobrodošli u Lidl Srbija!

Stage

Razvijamo ideje
optimizujemo procese
i postavljamo ciljeve

Korporativne funkcije

Korporativne funkcije

Pravni sektor

Korporativno pravo, ugovori sa poslovnim partnerima i dobavljačima, te saradnja sa poslovnim partnerima predstavljaju samo neke od aktivnosti našeg sektora Pravnih poslova.

Prijava

Informacione tehnologije

IT sektor infrastrukturno podržava naše poslovanje, sprovodi projekte implementacije poslovnih rešenja i svakodnevna je operativna podrška našim zaposlenima.

Prijava

Finansije, kontroling, revizija

Finansije i kontroling su zasebni sektori koji nam obezbeđuju precizno praćenje poslovnih rezultata, kreiranju budućih poslovnih planova, te vode računa o svim relevantnim parametrima poslovanja. Revizija poslovnih procesa i izveštaja obezbeđuje kontrolu i eventualnu korekciju.

Prijava

Ljudski resursi

Verujemo u naše ljude, te sa čvrstom posvećenošću pružamo svojim zaposlenima izvanredne mogućnosti usavršavanja i razvoja karijere. Naš cilj je da izgradimo vrhunske timove, potkovane stručnim znanjem i odličnim mogućnostima za dugoročno napredovanje u karijeri.

Prijava

Korporativne komunikacije

Okrenuti smo otvorenoj komunikaciji, svesni uticaja i značaja našeg poslovanja na širu društvenu zajednicu. Kroz eksternu i internu komunikaciju, upravljanje društvenim mrežama i društveno odgovorno poslavanje, sektor korporativnih komunikacija zadužen je za osnaživanje Lidl brenda na svim poljima.

Prijava

Ekspanzija, gradnja i tehnička nabavka

Ekspanzija pronalazi lokacije za naše prodavnice i prati realizaciju ugovora sa vlasnicima. Nakon kupovine lokacije, potrebno je izgraditi i opremiti objekat. Bilo da se radi o prodavnicama, poslovnoj zgradi ili logističkom centru, sektori gradnje i tehničke nabavke zajednički rade na postizanju kompletne funkcionalnosti objekta.

Prijava